- İsim
- MELİH
Aras bunu çok yapıyor, dayımın kargolarını da bir kaç defa amasya yerine başka şehire göndermiştiBizim kargo daha gelmedi. Aras kargo sağolsun cuma günü kargoya verilen ürün daha gelemedi yanlışlıkla başka şehre gönderilmiş bide. Gelde sinir olma.
Hayırlı olsun. takınca bir resim eklersen güzel olacaktırİndirimden yararlanarak ben de aldım. Hasan bey sağolsun telefon da çok yardımcı oldu.
Dün 12:30 da sipariş vediğim ürünler biraz önce elime geçti. Emeği geçen tüm hocalarıma teşekkür ederim.
Hafta sonu cam filmi çektireceğim bir aksilik olmazsa o zaman ön panjur çıtasını ve cam çıtasını takıp resimler eklerim @Ender hocam. Bu arada başka bir siteden kapı eşikleri için şeffaf film aldım onu da uygulayacağım geçen hafta da Çin'den 15.7 kablo siparişi verdim, eksikleri yavaş yavaş tamamlıyorum anlıyacağınız. Bundan sonraki hedef ise krom egzoz ucu ve App plakalık olacak.Hayırlı olsun. takınca bir resim eklersen güzel olacaktır
@Samil hocam, kapı eşiklerini burdan aldım. Ben 9 TL ye almıştım şimdi biraz zam gelmiş.Henüz uygulama yapmadım. http://www.hepsiburada.com/autofolyo-kapi-ici-koruma-filmi-15-cm-x-100-cm-avrupa-mali-4-adet-p-OTMTR38?productId=otmtr38&categoryId=20024968@sdktsn hayırlıolsun hocam. Kapı eşikleri ve filmleri için link gönderebilir misiniz?
Hayırlı olsun @alper32 hocam. Ben ön panjur ve cam çıtaları için 95TL + Kargo ödedim.Bu siteden perde siparişi verdim. 85tl + kargo.
Hayırlı olsun AbiBu siteden perde siparişi verdim. 85tl + kargo.