İnsanları hibritten soğutmak için yapmışlar bence...Aynı donanım 1,6 multijetten 50-60 bin fazla liste si var ?
Sıfır Hibrit egeları alsatçılar alsın stoklasın. İtiraz olmaz
İnsanları hibritten soğutmak için yapmışlar bence...Aynı donanım 1,6 multijetten 50-60 bin fazla liste si var ?
Sıfır Hibrit egeları alsatçılar alsın stoklasın. İtiraz olmaz
Aynen TSİ hocam. Daha düşük olduğu zamanlar da oldu 6.3-6.5 gibi ama son 3-4 aydır bu şekilde.@Garcia
Tsi ise çok normal. (Hatta 7,6 beklerdim tsi da)
Tdi ise böyle olması beklenebilirdiEkli dosyayı görüntüle 60897
Shell dışında yakıt almazdım BP deneyim dedim ikinci depoda fark ettim bariz menzili uzatıyor ve araç sanki shell'e göre daha bir atiklik kazandı. İlk iki depoda ortalamam da düşüktü dedim BP etki etti devam. Ama şuan 4 aydır kullanmama rağmen 7 nin altına düşemedim keşke gazlasam da yaksa en azından heycan oldu gazladık derim.@Garcia
22 ye 22 ortalama hızlar denk geldiği için iyi bi karşılaştırma oldu.
83 bin km nin son
2 yağ degisimi motul ile oldu.
Motuldan önce benim ekledigim 22 ortalama hızla 5,6 lık veri
6,1 / 6,2 idi (yaz aylarında yine)
Birde 4,5 yıldır Totalden aldığım yakıtı son 1 aydır opetten aldım.
Belki dip verilere tüm bunlar etki etti.
Kış geliyor
4 derece altı soğuklarda
Bu 5,6 lık veri direk 6,3 e yükseliyor (0,6 - 0,7artar tdi da)
Jantlar 17lik ve dur kalk varsa bu değerlerin uzun olduğunu düşünüyorumMerhabalar aracım çok mu yakıyor anlayamadım. Biraz trafik biraz dur kalk biraz yokuş olan bölge olduğu için normal dedim ama 2 haftada bir 500 er lira yakıt almakta yormaya başladı.
Shell dışında yakıt almazdım BP deneyim dedim ikinci depoda fark ettim bariz menzili uzatıyor ve araç sanki shell'e
Dün bu aracı teste çıktım. Hissiyat olarak hiç de 1.5 turbo 130 HP gibi gitmiyordu. Ayrıca tam hibrit değil , mild hybrit imiş.1.5 Egea hibrit
bi dünya reklam yaptılar ??
Sonuç bu kadar??
Multijet bir egea cross la mutlu olmaya devam edilir mecburen
Hibrit mibrit kurtarmaz
Ekli dosyayı görüntüle 60819
Ekli dosyayı görüntüle 60820
Tdi manuel golf aynıortalama hızda bunu yaktı
17 ile aynı km yakın hız 5.6 civarı çok bir fark yok19” jantlarla İstanbul - Güneydoğu’da 8 şehir - İstanbul.
Aynı 19” jantlarla 600 km’de 4.8’lik ortalamam da var hocam, önceki sayfalarda paylaşmışımdır. Jant çapının lafı edildiği kadar yakıt tüketimine etki ettiğini ben de düşünmüyorum. Etse etse 0,5 litre eder, o da benim için 3343 km’de 350₺ demek. Bence değer.17 ile aynı km yakın hız 5.6 civarı çok bir fark yok