Sahi şimdi o otobüsler kaç tl yakıyor acaba. az önce de yanımdan huracan geçti bi gaz açtı dedim gitti 20 tlbir zamanlar otobüsler kmde 1tl yakıyormuş diye konuşmalar geçerdi...
Sahi şimdi o otobüsler kaç tl yakıyor acaba. az önce de yanımdan huracan geçti bi gaz açtı dedim gitti 20 tlbir zamanlar otobüsler kmde 1tl yakıyormuş diye konuşmalar geçerdi...
2.0 mi tdi mi bırak abi yaksın ya aslanı besleyen yemini düşünmez diyecek de benim 1.2 tsi dan az yakmış maşallah rolanti de gider tabi o motor büyük ama fazla sakın kullanılırsa da sorunu çok denk getiriyor kapitalist sistem az yaksın die basmazsin parça parası olarak yine alır almakta olan...2021 model 2.0 tdi 150 hp Passat, Çankaya - Esenboğa arası trafik akışına göre 45 km ortalaması .
Aynen benim tdi golften de az yakıyor , uzun yol 180 190 civarı Ankara İzmir arası 6.4 ortalama ile vardık şaka gibi resmen2.0 mi tdi mi bırak abi yaksın ya aslanı besleyen yemini düşünmez diyecek de benim 1.2 tsi dan az yakmış maşallah rolanti de gider tabi o motor büyük ama fazla sakın kullanılırsa da sorunu çok denk getiriyor kapitalist sistem az yaksın die basmazsin parça parası olarak yine alır almakta olan...
180 190 ni fazla görmez benim 1.2 tsiAynen benim tdi golften de az yakıyor , uzun yol 180 190 civarı Ankara İzmir arası 6.4 ortalama ile vardık şaka gibi resmen
Adaşım sizin araç tdi miydi.
1.2 tsi Ahmet hocam 3.9 görmüştüm daha önce ama ilk defa 3.6 lt bugün gördümAdaşım sizin araç tdi miydi.
Maşallah1.2 tsi Ahmet hocam 3.9 görmüştüm daha önce ama ilk defa 3.6 lt bugün gördüm
Bugünki yaptığım sürüşte işin sırrı şu hocam.Maşallah
Ben 1.4 TSI 125 DSG ile 90CC bile gitsem düz yolda 4,6-4,7 arası kararsız kalıyor.
Kitabı 4.1 desede ben henüz 4,6 altına inemedim
Sizinki gayet iyiymiş.
Abimiz 6 numaralı vitesi öpüp alnına koysun. Bu kütleye iyi ekonomi yapıyor