Ekli dosyayı görüntüle derseniz 1.2 tsi verileri orada yüklü
İyide alıntıladığınız foto ile sizin eklediğiniz foto aynı foto!
Farklı değil ki neyi kıyaslıyacağız?
Ekli dosyayı görüntüle derseniz 1.2 tsi verileri orada yüklü
İyide alıntıladığınız foto ile sizin eklediğiniz foto aynı foto!
Farklı değil ki neyi kıyaslıyacağız?
İyide fotoyu editlemişsiniz!Ekli dosyayı görüntüle derseniz 1.2 tsi verileri orada yüklü
Aynı araba ile Ankara-Antalya arası, aynı konfigürasyon ile bu sefer çok daha az yaktı.2016 model 1.2, otomatik, TSI benzinli, Continental PremiumContact6 lastikler takıldıktan hemen sonra Ankara-İstanbul-Ankara yolculuk yaptım.
Araçta 3 kişi, bagaj orta dolulukta, klima kapalı, lastikler 32psi ve 500 km kullanılmış, benzin Opet'den alınmış, hız sabitleme asgari 90 km/s, azami 110 km/s ayarlı, araç 51.000 km'de
Dönüş verileri ekte. Sakin kullanımda 5.6 lt/100 km altına indiremedim.Ekli dosyayı görüntüle 57230
Tebrikler, araç motoru, vites tipi, lastik boyutu nedir?Ekli dosyayı görüntüle 57432
100 km altı yakıt tüketimi paylaşımlarına son vermek istiyorum, hadi eyvallah.
1.4 TSI DSG 225/35/19 lastik hocam. Paylaştığım dahil 100 km mesafe altı yakıt tüketim verileri doğru bilgi veremez.Tebrikler, araç motoru, vites tipi, lastik boyutu nedir?
Hatta alt sınır 200 km diyelim.1.4 TSI DSG 225/35/19 lastik hocam. Paylaştığım dahil 100 km mesafe altı yakıt tüketim verileri doğru bilgi veremez.
Ben boşa atsam ucurumdan asagi atsam bu tuketimi yakalayamamEkli dosyayı görüntüle 57432
100 km altı yakıt tüketimi paylaşımlarına son vermek istiyorum, hadi eyvallah.
Uzun süreli tüketim için yazdıklarınıza katılıyorum. Bende de son 2-3 bin km uzun süreli tüketim verisi 7,1 civarıydı yanlış hatırlamıyorsam. Bunun son 600-700 km’si (şehir içi) 5,7 litredir. Burada araba 7,1 de yakmıyor 5,7 de. Dediğiniz gibi 200 km standart trafikte şehir içi, 200 km şehir dışı yol yapılır; şehirde şu kadar, uzun yolda şu kadar yakıyor denir bence.Hatta alt sınır 200 km diyelim.
Üst sınırda 700-800 km olmalı
Reel yakıt tüketimi icin.
Mesela Uzun süreli 3800 km ortalama tüketimin hiçbir gercekciligi yoktur .
7 ayda 3800 km 6,2 ortalama var ekranda (uzun süreli)
8. Ayda 70 sabit hızla kasarak 800 km uzun yol yapalım
(400 git 400 gel )
Bu uzun yol gezisinin ortalaması aslen 3,7
3800+800 km yol yaptık
Bu 4600 km uzun süreli ortalaması anca 6,0 olur.
Araba 6 mı yakıyor 3,7 mi ?
Bagajda tepsiler yoksa yaparsın abi Şaka bir yana, bu tüketimi tamamen yokuş aşağı bir yolda yakalamıştım. Bu konunun içinde 19. sayfada detayı mevcut:Ben boşa atsam ucurumdan asagi atsam bu tuketimi yakalayamam
Bagajda tepsi tasimam hepsi midemde taşırımBagajda tepsiler yoksa yaparsın abi Şaka bir yana, bu tüketimi tamamen yokuş aşağı bir yolda yakalamıştım. Bu konunun içinde 19. sayfada detayı mevcut:
https://www.golftutkusu.com/topic/5963-yakit-tueketimi/post-239030