Dsg şansıman sorunu

Ahmet Hoca

Yeni Üye
Arkadaşlar 2015 golf midline plus  1.2 tsi dsg araç alıcam yarın kısmet olur ise.Fakat kullanıcı yorumlarını veya forumları okurken DSG şansımanın mutlaka sıkıntı çıkardığı yazılıyor.Bu konuda endişe etmeli miyim?

Arkadaşlar 2015 golf midline plus  1.2 tsi dsg araç alıcam yarın kısmet olur ise.Fakat kullanıcı yorumlarını veya forumları okurken DSG şansımanın mutlaka sıkıntı çıkardığı yazılıyor.Bu konuda endişe etmeli miyim?
Hocam alacağınız araç yetkili servis bakımlı ise alınabilir. 7 seneye kadar iyi niyet garantisinden faydalabilirsiniz. Dsg araçta yetkili servis bakımlısı dışında ben tavsiye etmem. Dsg ilerde bi zaman kesin bir sıkıntı çıkaracaktır. Bunu da göz önünde bulundurun derim. 8-10 bin tl bir masrafla karşı karşıya kalabilirsiniz.. 

Aracı P konumunda terk ediniz!

Uyarısını sorgulayınız almadan. Km nedir bilmiyorum ancak 100.000km sorunsuz binenleri biliyorum. Yeterki DSG özen gösterilsin.

@Nfk Araç henüz 29 binde hocam.15 bin bakımı yetkili serviste yapılmış,30 bin bakımı da yapılacak bu ara.İyi niyet garantisi devam ediyor.

@Nfk Araç henüz 29 binde hocam.15 bin bakımı yetkili serviste yapılmış,30 bin bakımı da yapılacak bu ara.İyi niyet garantisi devam ediyor.
O halde gönül rahatlığı ile alınabilir hocam. Geriye sadece aracın geçmişini irdelemek kalıyor. Kazası belası var mı bunları bir sorgulayın. Yetkili servis bakımlı dsg aracı satarkende kolaylık olacaktır. Umarım hakkınızda hayırlısı olur. Şahşi fikrim ilerde pişmanlık yaşamamanız için en az comfortline paket almanız. Tabi gene bütçe durumunuz burada önemli etken. 

@Nfk hocam exper’e soktum aracı.Boya,darbe,değişen yok.Motor %99,her aksamı çalışıyor.İçi dışı tertemiz.15 bin bakımı yetkili serviste yapılmış.Yarın kısmet olursa devri alıcam.

@Nfk hocam exper’e soktum aracı.Boya,darbe,değişen yok.Motor %99,her aksamı çalışıyor.İçi dışı tertemiz.15 bin bakımı yetkili serviste yapılmış.Yarın kısmet olursa devri alıcam.
Hayırlı uğurlu olsun hocam tekerinize taş değmesin. Golfünüze her bindiğimizde yüzünüzdeki tebessüm hiç eksik olmasın.  s=sofor

• Beğen
Tepkiler: moe
Hocam araç servis bakımlı,km düşük, expertizde olumlu çıkmış hayırlı olsun.Arıza çıkarır dış seslerini hiç kafanıza takmayın.Midline olsun dsg olsun güle güle kullanın.

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şimdiden hayırlı olsun aracınız güle güle kullanın kazasız belasız inşallah.

Hayırlı Olsun Hocam.
DSG haksız eleştirilere Maruz Kalıyor malesef Ülkemizde vw 7 yıla kadar sorumluluğunu üstlendiğini defalarca açıklamıştır ama halen bunu duymamak isteyenler vardır. Aracınız Servis bakımlı ve Garantili olduğu sürece Sorun olmaz. Ben 3.5 Yıl Kullandım Dsg En ufak bir Sıkıntım olmadı serviste Hatta Kavrama Dahi değiştiler sonrasında araç ilk günkü gibi Olmuştu. Bununla ilgili Forumda Konu basliklarımıza rahatlıkla bakabilirseniz. Iyi Forumlar Diliyorum. Drs nin keyfini Yaşayınca Anlayacaksınız. [emoji2] [emoji106]

Sent from my SM-G950F using GolfTutkusu mobile app powered by Tapatalk

Hayırlı Olsun Hocam.
DSG haksız eleştirilere Maruz Kalıyor malesef Ülkemizde vw 7 yıla kadar sorumluluğunu üstlendiğini defalarca açıklamıştır ama halen bunu duymamak isteyenler vardır. Aracınız Servis bakımlı ve Garantili olduğu sürece Sorun olmaz. Ben 3.5 Yıl Kullandım Dsg En ufak bir Sıkıntım olmadı serviste Hatta Kavrama Dahi değiştiler sonrasında araç ilk günkü gibi Olmuştu. Bununla ilgili Forumda Konu basliklarımıza rahatlıkla bakabilirseniz. Iyi Forumlar Diliyorum. Drs nin keyfini Yaşayınca Anlayacaksınız. [emoji2] [emoji106]

Sent from my SM-G950F using GolfTutkusu mobile app powered by Tapatalk
Hocam 3.5 yıl sorunsuz kullandım demişsiniz buna kasislerden vs geçerken şanzımandan gelen şıkırtı sesi olmaması da dahil mi? Benim aracım 4000 kmde ve bu ses yaklaşık 3000kmlerde gelmeye başladı. Tabi yaz oldu camları açınca duymaya başladım belki öncesinde de vardı. Zira camlar kapalıyken duymuyorum. Birçok kişi bunu dile getirmiş sesin varlığını. Ancak bilemedim servise göstersem mi yoksa bu şekilde mi kullansam

Sent from my iPhone using GolfTutkusu mobile app powered by Tapatalk

@nightwolf dediğiniz  o şangırtı sesi dsg  clutch sesi. Endişe etmenize gerek yok normal ses. Her yetkili servis bakımından sonra bende o ses kesiliyor sonra 2-3bin km yol gittikten sonra tekrar geliyor. Serviste ne yapıyorlar çok merak ediyorum bu sene gittiğimde soracağım

Geri
Üst Alt