Şıkırtı sesi Mekanizma da bulunan K1 ve K2 diye adlandırılan Kulakciklardan gelir ve bu ses gayet doğaldır. Sesinn duyulması insani biraz tereddüte düşürmede Sağlıklı ve Normal bir sestir. Sizler aracınız vites geçişlerinde sertleşme ve gecikme olursa birde direnç karşısında aracınız silkeleme yaparsa servise gidiniz. Haricinde sıkıntı yoktur Keyfini sürün Hocam .[emoji41][emoji106]Hocam 3.5 yıl sorunsuz kullandım demişsiniz buna kasislerden vs geçerken şanzımandan gelen şıkırtı sesi olmaması da dahil mi? Benim aracım 4000 kmde ve bu ses yaklaşık 3000kmlerde gelmeye başladı. Tabi yaz oldu camları açınca duymaya başladım belki öncesinde de vardı. Zira camlar kapalıyken duymuyorum. Birçok kişi bunu dile getirmiş sesin varlığını. Ancak bilemedim servise göstersem mi yoksa bu şekilde mi kullansam
Sent from my iPhone using GolfTutkusu mobile app powered by Tapatalk
Rica Ederim Hocam iyi Forumlar[mention=208]Ender[/mention] sağolun hocam ilginiz ve ayrıca içime su serptiğiniz için
Sent from my iPhone using GolfTutkusu mobile app powered by Tapatalk
şu alttaki konuya bakın hocam. ben bu konudaki uyarılara dikkat ederek kullanıyorum: http://www.golftutkusu.com/topic/1540-hayatında-ilk-kez-otomatik-vites-ve-dahası-dsg-kullanacaklara-kılavuz/ Sadece bu konuda bahsedilenden farklı olarak uzun ışık sürelerinde vitesi N konumuna alıp ayağımı frenden çekiyorum. AutoHold kullanmayı sevmediğim için...@Murat26
murat bey 1.6 tdi dsg kullanıyorum.nasıl kullanmamız gerekiyor gerek aracı çalıştırırken gerek ışıklar da gerekse dur kalklarda genel olarak bilgi alabilirmiyim
dsg nin uzun ömürlü olması için