Arkadaşlar selamlar
Uzun zamandır araştırmasını yaptığımız sürüş profil aktivasyonunu bitirmiş bulunuyoruz, çok kafalar yorduk cok maceralar atlattik servise sipariş verip sonra iptal ettirip parayı geri aldım vs, 1.4 tsi’da ilk aktivasyonu vaner arabasinda gerçekleştirdi , 1.2 tsi’da benim aracım oldu
Nasil yapılıyor diye soranlar olacak ancak teknik bilgi veremiyorum lütfen kızmayın çünkü versekte yapacak techizat vs online odis gerekli bu sebeple montaj ve kodlama icin yönlendirme yapabilirim ,
Sürüş profil tuşunu ben kendim taktim kablosunu falan çektim nasil yapıldığını anlatmaya çalışayım
İlk önce trim sökme işlemlerimiz var vites çerçevesi ve bcmnin olduğu yeri
Şimdi klavuz ile kabloyu gönderiyoruz
Tusun kablosunu gonderiyoruz
Çektiğimiz kabloyu gaz pedali arkasindaki halinin altindan bcmye kadar götürüyoruz
Bcm soketini söküp pinleri cakiyoruz
Mode tuşu 3 nolu pin bcmde 34 e 6nolu pin bcmde 21 e takilacak
Sonra ana sokete pinleri takiyoruz
İslemler bittikten sonra topluyoruz
İslemler bu kadar arkadaşlar sonrasinda kodlama işini hallettik ve şuanda arabada aktif kullanabiliyorum
Okuduğunuz icin teşekkür ederim sorusu olan varsa yanıtlarım
Uzun zamandır araştırmasını yaptığımız sürüş profil aktivasyonunu bitirmiş bulunuyoruz, çok kafalar yorduk cok maceralar atlattik servise sipariş verip sonra iptal ettirip parayı geri aldım vs, 1.4 tsi’da ilk aktivasyonu vaner arabasinda gerçekleştirdi , 1.2 tsi’da benim aracım oldu
Nasil yapılıyor diye soranlar olacak ancak teknik bilgi veremiyorum lütfen kızmayın çünkü versekte yapacak techizat vs online odis gerekli bu sebeple montaj ve kodlama icin yönlendirme yapabilirim ,
Sürüş profil tuşunu ben kendim taktim kablosunu falan çektim nasil yapıldığını anlatmaya çalışayım
İlk önce trim sökme işlemlerimiz var vites çerçevesi ve bcmnin olduğu yeri
Şimdi klavuz ile kabloyu gönderiyoruz
Tusun kablosunu gonderiyoruz
Çektiğimiz kabloyu gaz pedali arkasindaki halinin altindan bcmye kadar götürüyoruz
Bcm soketini söküp pinleri cakiyoruz
Mode tuşu 3 nolu pin bcmde 34 e 6nolu pin bcmde 21 e takilacak
Sonra ana sokete pinleri takiyoruz
İslemler bittikten sonra topluyoruz
İslemler bu kadar arkadaşlar sonrasinda kodlama işini hallettik ve şuanda arabada aktif kullanabiliyorum
Okuduğunuz icin teşekkür ederim sorusu olan varsa yanıtlarım