Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@forzaGilles çok faydalı oldu hocam teşekkür ederim internetten mann marka parçaları sipariş verdim n11den verdiğiniz siteler hep toptan verdiği için perakende satış yapanı bulamadım
Kardeşimde Astra J 1.6cdti var.Bakım zamanı gelmiş, geçen yıl gittiğim yere giderim abi ,iyi bir yer dedi.Fiyatta fena değil gibi.Tamam git ama işlem yaptırmadan önce bakımda kullanacağı malzemelerin resmini çek bana at dedim. Resmi attı filtreler Bosch marka ve en önemlisi Dexos onaylı yağ kullanması gerekirken LL bizim VW araçlarına uygun yağı kullanıyor.Neymiş elinde bu varmış ta bu da olurmuş ta,artık böyle geliyormuş vs. vs. birsürü şey anlatmış kardeşime.Dedim, arkana bakmadan oradan kaç Sanayidekilere insanların güvenmeme sebebi bu .Adamın elinde yok '' abi buda olur '' deyip o an senin paranı almaya bakıyor. Doğru iş yapıp yapmamasının bir önemi yok.
Şimdi nerdeyse aynı fiyata orijinal filtreler doğru yağ ile bakımı yaptıracak.Ve bu yaşadıkları da ona ders olacak.
Sanayide iş yaptıracaksanız kesinlikle malzemenizi alıp gidin.Ve aracın-işi yapanın başından 1dk dahi ayrılmayın.