Az kaldı hocam 4.000 yani 2 ay kadarOrhan Hoca dedi:3. bakıma girenler var mı. neler yapılıyor faturası kaç para . paylaşılsa da bir görseydik.
Az kaldı hocam 4.000 yani 2 ay kadarOrhan Hoca dedi:3. bakıma girenler var mı. neler yapılıyor faturası kaç para . paylaşılsa da bir görseydik.
Can merhaba, bende hesaplıyorum yakıt tüketimini yaklaşık %6 sapma var. Araç az gösteriyor. Bir kaç ay daha değer aldıktan sonra kodlama ile sapmayı düzelticem. Bilgine.@MSE Muhammed 2000 km geziyorsun, uzun süreli ortalaman kaç dostum, bi de aylık yakıt gideri ne oluyor ortalama? Benim hesaplarıma göre yol pc 0,2 gibi az gösteriyor
iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Ortalama şu aralar 6.2 civarında. Eskiden her ayın 1inde sıfırlardım uzun süreliyi. Artık 15lerinde sıfırlayacağım, dün sıfırladım yani@MSE Muhammed 2000 km geziyorsun, uzun süreli ortalaman kaç dostum, bi de aylık yakıt gideri ne oluyor ortalama? Benim hesaplarıma göre yol pc 0,2 gibi az gösteriyor [emoji4]
Yok ya ne gazlaması trafikten çıkamadım ortalama hıza bir bak@MSE Vuu 11.9 hı, arada gazlamak lazım diyorsun ama reel hali güzel, 6,2 daha ne olsun?, dediğin gibi dizel olsa 428 değil de 300 olurdu max. Ama aradaki fiyat farkı göz önüne alınca güzel vw dizel için acımasız fark istiyor. Detay açıklama için saol dostum
Çok teşekkürler hocam, konu hakkında hiç bilgim yoktu, sadece garanti dolmadan, okuldan fırsat bulup götürdüm, bakım aradan çıksın demiştim, randevu alırken söylediler sabahtan getirin aracı diye.@enpisagor degerli hocam geçmiş olsun eksantrik mili konumlandırıcı kırma hastalığı sizede denk geldi demekbazı şasi numaralarında oluyor deniyor bir çoğunda var iyiki gittinizde sorunu yakaladılar
gitmeyipte motoru zarar gören birçok dostumuz var
Tabi ki hocam hemen açıyorum.@enpisagorooh ballı kaymak oldu desenize hocam bir konuyla dile getirebilirsinizbunu rica etsem siz açarmısınız size denk geldi bu olay diğer doslarımızda bilgi sahibi olur
bu konu heba olması çok teşekkür ederim