Devletimiz açısından dinamik ekonomi anlamında 3 ayda 2 ÖTV, 2 KDV ödeyerek yıllık büyüme hızımıza katkıda bulunacaksınız. Bir ilköğretim okulu yaptırmış kadar olmasada yine de hallice bi vatandaşlık payı katkısı ödemeniz anlamlı olacak .Değerli Hocam
Teşekkür ederim.
Kriz cesurlar için girişimlere açık alanlar sunar.. Fırsatlar genellikle çekimser çoğunluğun "aman elimizdekine sahip çıkalım" diyerek kabukların cekilmelerinden doğan boşluklarda koşturur, boy verir ve güçlenir..
Alırken kâr edenlerdenim.
Şu an aynı araç rodaj yapılmamış haliyle tüm kampanyalardan sonra 136 bin liradan aşağı kesinlikle değil.
Amin Hocam. Allah herkesin gönlüne göre versin ve önce olmayanlara versin.
Kısmet olursa 1.5 TSI DSG Highline Cam tavanlı araç hayalim var bayramdan sonra...
Bakalım..
Değerli Hocam
Değerli HocamDeğerli Murat Hocam @silvershadow,
Aracınız hayırlı olsun. Kazasız, belasız, güzel günlerde kullanın inşallah. Bu arada jantlar da oldukça hoş görünüyor
Saygılarımla,
Değerli HocamMurat hocam hayırlı uğurlu olsun
Sent from my iPhone using GolfTutkusu mobile app powered by Tapatalk
Değerli Hocammurat hocam hayirli ugurlu olsun..allah kazasiz belasiz binmeyi nasip etsin...
Değerli Koray HocamMurat hocam sizleri tekrardan aramızda görmekten büyük mutluluk duydum..
Hayırlısı olsun Kazasız Belasız sürüşleriniz olsun..
Deneyimlerinizi bizimle paylaşırsanız çok mutlu oluruz sizi severek takip ediyoruz
Sevgiler Saygılar
Değerli HocamHayırlı olsun hocam çok güzel görünüyor beyaz melek :000121-medium:
Değerli Hocam@silvershadow Murat hocam,sizinle gorusuyoruz arada ama aylar sonra aklıma gelip foruma girince bu başlık beni çok mutlu etti.Allah kaza bela vermesin,sağlıklı günlerde kullanmanız dileğiyle..
Değerli üstadım teşekkür ederim .Hocam hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde kullanın .