Peki neden bu kadar kolay bir şekilde bizim ekonomimize müdahale edebiliyorlar hocam? Ekonomimizin bu kadar kırılgan olması neden? Ben bunun sebebini üretim konusundaki eksikligimize bağlıyorum. Her şeyi ozellestirip yurtdışından alıyoruz, dolayısıyla diğer ülke para birimlerine başta dolar ve Euro çok bagimliyiz. Çok değil daha geçen aylarda şeker fabrikaları satıldı, Cumhuriyetin ilk yıllarında binbir zorlukla kurulmaya başlanmış fabrikalar bunlar. Şimdi yarın öbür gün şeker ile ilgili sorun çıkarsa yine dış güçlere mi baglayacagiz? Sorunun temeline yönelik adımları atmaya umarım en kısa sürede başlar yöneticiler.Paramızı bu hale getirenler aşağılık düşmanlar bu bariz belli. Her şeyi devlete hükümete yüklemeyi ben doğru bulmuyorum. Herkesin hatası vardır ama bizi sevmez kimse biliyorsunuz bunu da. Acik bir saldırı altındayız maalesef. Hakkımızda hayırlısı olsun Allah devletimizi baki kılsın inşallah.
Şu anki en büyük sorun, o bahsettiğiniz yöneticilerin ortada bir sorun olduğunu kabul etmemeleri. O yüzden ben ummayı, hayal etmeyi bıraktım.Sorunun temeline yönelik adımları atmaya umarım en kısa sürede başlar yöneticiler.
Benim herhangi bir siyasi görüşüm yok, yalnız amerikan başkanının direkt olarak ekonomimizi hedef aldığında ortaya çıkan bir kriz var . Baştakiler baştakiler diyip her şeyden sıyrılmak çok kolay. Bunlar yokken de yazarkasa firlatilinca kriz çıkmıştı hani. Bence amerikanın rusya ve çin üzerinde bile böyle etkisi varken evet bizde de buradaki vatan hainleri de saolsun bir kriz çıkarabilme gücü vardır. Her olayda baştakiler vu hale getirdi olayı yanlış küresel bakmak lazım. Tabiki de üretim desteklenmeli örneğin çiftçilerden başlanabilir.Peki neden bu kadar kolay bir şekilde bizim ekonomimize müdahale edebiliyorlar hocam? Ekonomimizin bu kadar kırılgan olması neden? Ben bunun sebebini üretim konusundaki eksikligimize bağlıyorum. Her şeyi ozellestirip yurtdışından alıyoruz, dolayısıyla diğer ülke para birimlerine başta dolar ve Euro çok bagimliyiz. Çok değil daha geçen aylarda şeker fabrikaları satıldı, Cumhuriyetin ilk yıllarında binbir zorlukla kurulmaya başlanmış fabrikalar bunlar. Şimdi yarın öbür gün şeker ile ilgili sorun çıkarsa yine dış güçlere mi baglayacagiz? Sorunun temeline yönelik adımları atmaya umarım en kısa sürede başlar yöneticiler.
Ekonomik terör saldırısından ziyade ülkede ekonomiyi bozup yoklukta kalabilecek insanları birbirine düşürerek malum hedefe ulaşma(mayoz bölünme) planları var x-y-z ülkelerin 60 yıldan beriEkonomik terör saldırısı altındayız. İki saniye içinde 6.40’tan 7.20’ye çıkan doları gördükten sonra çok daha netleşmiştir herkes için
bu sözleri dsg için söylemek istediniz sanırım manuel kullanıcılarının böyle bir endişesi olcağını zannetmiyorum.,manuel viteste Korkunun=>ecele=>ecelin=>garantiye=>garantinin =>cebe faydası yok
Küçük bir düzeltme yapalım.4 Temmuz'da 2018 model Golf 1.0 Highline DSG Sunrooflu için verilen fiyat teklifi 167.500 TL.idi
Bugün Volkswagen'in web sayfasında sunroof hariç fiyatı 178.000 TL.olmuş. Yaklaşık 4.000 TL de sunroof.