- İsim
- Göktuğ D.
Hayırlı olsun şimdidenmaniax dedi:
Hayırlı olsun şimdidenmaniax dedi:
Tamamdır o zaman, gece indiriyorumgdervisoglu dedi:Liste güncellendi Eren.. İçinde güncel parçalar var..Yine efsane paylaşımlara başlamışsın Abi yabancı pek bana göre değil de Türkçe varmı önceki paylaştıklarından başka 8DSpotify listemi baz alarak hazırladığım yabancı müziklerden oluşan "Akıl Defteri" çalma listemi bağlantıya ekledim.
Hayır, kartın içeriğine müdahale edemiyoruz..alper32 dedi:SD kart üzerinden müzik dinlerken menü üzerinden şarkıyı karttan silebiliyor muyuz?
s=alala
En çok aradığım özelliklerden biri bualper32 dedi:SD kart üzerinden müzik dinlerken menü üzerinden şarkıyı karttan silebiliyor muyuz?
s=alala
Akıl Defteri: https://open.spotify.com/user/gdervisoglu/playlist/0Qh8oY0hiGunzVrHELnWkB (Unutulmaması gereken yabancı parçalar)snoppy dedi:@gdervisoglu hocam şu listeyi public yapıp spotify linkini atar mısın? s=rockband
Link hem işimizi görür hem de server yormaz boşaSATURNUS2015 dedi:
Ben kartı telefona takıp oradan yapıyorum işlemleri.yusuf dedi:En çok aradığım özelliklerden biri buSD kart üzerinden müzik dinlerken menü üzerinden şarkıyı karttan silebiliyor muyuz?
s=alala