Evet wav formatını destekler fakat dezavantajı sıkıştırılmamış olduğu için çok yer kaplar 70-100 mb gibi müziğe göre değişir tek bir parça, tabi bu boyutta 1 gb belleğe aşağı yukarı 10-15 şarkı sığar.8gb bellek alıp müziğinizi dinleyebilirsiniz ancak bellek boyutu için bir kısıtlama varmı bilmiyorum.atakom dedi:@zambor007 , peki bizim araçlarımız wav dosya biçimini destekliyor mu? wav dosyalarını hiç denemedim, orjinal flac dosyaları bulması kolay tabi yabancı şarkılarda, dediğiniz gibi orjinal flac ten wav a cevirdiğimizde ses kalitesinde bir kayıp olmayacağı için kaliteli müzik dinleyebiliriz
Aslına bakarsanız .flac formatlı müzikleri bulmak o kadarda kolay değil özellikle yeni albümlerde öncelikle albümün piyasaya çıkması gerekiyor ki ripleyip paylaşsınlar bu yüzden özellikle yenilerde malesef biraz beklemek gerekiyor.Gerçekten iyi riplenmiş flac albüm paylaşan siteler çok seçici davranıyorlar en iyisi olana kadar yayınlamıyorlar.
https://xbtmusic.org bu sitelerden birisi hatta en iyisi bu diyebilirim,2 tane davetiyem var ama paylaşmayı düşünmüyorum doğrusu çünkü zor belli ratio değerleri var private torrent sitesi kullanmayan zamunda mantığıyla kullanırsa kısa sürede atılır,daha sonrada davet edeni atarlar.Bu sitelerde paylaşım üst düzeyde olduğu için indireyim gideyim olayı yok,dosyayı uzun süre hard diskinde tutup seed etmen gerekiyor ki sitede tutunabilesin.
ama waffles.fm davetiyesi isteyen mail atabilir kral sitedir 1 tane davetiyem var,burdan atılırsanız benide atmıyorlar
Birde yeni müziklerde flac rastlarsanız onlar genelde itunes'dan satın alınıp flac formatına çevrilmiş parçalar oluyor,cd'den yapılmış flac kalitesi olmuyor ama hiç yoktan iyidir.
Moderatör tarafında düzenlendi: