Hopi ile birleşirse 250 liralık akaryakıt alışverişine 68 Lira puan geliyor. %27,5 puan Kampanya 4 hafta devam ediyor.
DenizKartım uygulaması 240TL’ye varan Bonusla merhaba diyor!
20-26 Kasım tarihleri arasında Deniz Bank bireysel kredi kartınızla yapacağınız ilk 100TL ve üzeri alışverişe %20 bonus, en fazla 50TL kazanın! Üstelik katılımınıza ek 10TL bonus hediye! Kampanya kuyum hariç, tüm sektörlerde geçerlidir.
Kampanya DenizKartım'a özeldir ve katılım yalnızca DenizKartım mobil uygulaması üzerinden yapılabilir.
Kampanya katılımı ek 10TL bonus ile ödüllendirilir.
Kampanya katılımından kazanmış olduğunuz 10 TL bonus kartınıza 29 Kasım tarihinde yüklenecektir.
Kampanya 20-26 Kasım 2017 tarihleri arasında, katılımdan sonra yapılan tek seferde 100TL ve üzeri ilk alışverişte geçerlidir.
Kampanyaya katılım müşteri bazlıdır. Bir müşteri tüm kartlarıyla alışverişten en fazla 50 TL, katılımla birlikte 60TL Bonus kazanabilir.
240 tl'ye varan bonus kazanabilmek için her hafta pazartesi günü duyurulan yeni kampanya denizkartım üzerinden katılım yapılmalıdır..diğer kampanyalar 27 kasım, 4 aralık, 11 aralık'ta denizkartım'da duyurulacaktır...
400 liralık akaryakıt alışverişine 90 lira puan geliyor. %22,5 puan
Opet world kampanyası 50 TL hediye 16 Kasım – 31 Aralık 2017
World kredi kartı sahipleri Opet akaryakıt istasyonlarından farklı günlerde yapacakları 4 adet 100 TL harcamada 50 TL opet puan kazanacak. Kampanya 31 Aralık 2017 tarihine kadar geçerli olacaktır. Kampanyaya cüzdan uygulaması üzerinden katılmalısınız.
Harcamalar yapı kredi posundan yapılmalıdır.
Opet world kartınız varsa ekstra 20 TL, mobil ödeme kampanyası ile birleştirip 20 TL daha kazanarak toplamda 90 TL kazanabilirsiniz.
Yapı Kredi Bireysel kredi kartı, Yapı Kredi banka kartı ve Yapı Kredi Business kart Opet Puanlar 4 Ocak 2018 tarihinde yüklenecektir.