Aynen Hocam, indirimde önemli ama bu şekilde bile gayet iyi benceBayide ne kadar indirim yapacaklar orasıda önemli. İkinci el korkusu olmasa dci 160hp + EDC çok insanın aklını çeler aslında
Bu DCI 160hp'i Mercedes'te de görebilecek miyiz acaba, Mercedes C ve E kasaya bu motoru koyarsa BMW'yi adeta gömer.
Evet geniş değil ama koltukları çok güzel ya en çok koltukları beğendim ben.Talisman güzel bir otomobil ancak içerisi bir passat kadar geniş değil,passat'ın arka koltuk baş ve diz mesafesi daha iyi bence.
Hocam ses yalıtımı çok iyiymiş. Bu şaşırtıcıarkadan bakınca yeni megane'den ayırt edici bi özelliği var mı ? belki far grubu biraz daha uzundur.
bu reno'nun ,VW'de Passat, BMW'de 5 ve Mercedes'te E serilerine karşılık ürettiği bir araç mıdır ? O sınıftan mıdır?
Öyle ise içine binenlerden ses yalıtımı hakkında fikirleri alalım. Reno ciddi ar-ge'ler sonucunda çıkartmış gibi bu aracı ama 130 bin falan isterlerse gülerim. :000043-medium:
Kesinlikle öyle hocam. Latitute de bunu bir kere daha gördük. 2-3 sene sonra haşat oldu araba ve fluence fiyatına indi. 1.6 160 beygir hariç alınacak araba değil gözümdeses yalitimi iyiyse sadece bi arti koyarim onun disinda overall degerlendirmeleri onemli tabii. bi de su cok onemli abi: araci aldim 100 bine 5 sene sonra sat. mercedes gibi vw ya da bmw gibi degeri yuksek olmuyor. burda marka degeri onemini bi kere daha gosteriyor.
mobil cihazdan tapatalk ile gonderildi..yazim yanlisi icin kusura bakmayin.