Golf’ümü BMW 3.20i ed ye değişmeli miyim?

İsim
kerim
Değerli hocalarım 10 ay önce aldığım çiçek gibi Golfü verip 3.20i ed alınır mı? Dış görünümü çok etkiledi beni. Yakıt konusunda sıkıntı olurmu tereddütteyim. 1.6 dizelin verdiği rahatlıkla BMW de gaza yüklenebilir miyim bilmiyorum. Fikriniz nedir??

@kerimaslan27 valla benzin bu durumdayken şehir içi 60-70 krş bana dokunmaz dersen neden olmasın bmw candır golf yanından geçemez. Aldıktan sonra öğrenince  torsiyonunun tansiyonumu düşürdüğü golf yerine bağımsız beş kollu süapansiyona yok demem.

@serology55 bende 1.6 tdi golf var şehir içi 6 litreyi agresif kullanarak yakalıyorum. Benzinli bmw de bunu yakalamak imkansız at ile eşek misali tabi, imkanınız varsa bmw yi aldığınıza pişman olmazsınız. Ha bu arada arabamdan da bir kaç özellik hariç memnunum yanlış anlaşılmasın golf de bu segmentte candır.

Hocam bu araba benim hayalim 1.6 170hp sanırsam.Tabii bir depo ile 750-800görürken 400 500 lere düşmek nasıl bir durum yaratır orası meçhul.

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu işi 2 sene önce yapmış biri olarak. Dizel gırtlak dolu golften bmw 3.20 ied ye geçtiğimde yakıt tabiki arttı ama arabaları karşılaştırmaya gerek bile yok.
Hem premium hem D segmenti.

Tabi golfe göre elektrikli park freni vs mevcut değil.

Tercih meselesi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

konu başlığındaki sorunuzun cevabı , kendi maaş bordronuzda yazıyor.

BMW varken golfte ısrar etmek ekonomik mecburiyetlerden başka birşey değildir.

soruyu kendime sorayım ? (maaş bordromu da şimdi çekmeden çıkardım baktım iş yerinde)

dizel golfümü satıp üzerine 50 bin daha koyup 2. el 3.20 i ed almalımıyım? birde yılda +30 bin yolum var

benim için asrın hatası olur !! 

bir başkası için hayatının hareketi...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Dış görünüş sizin sorununuz değil dışarıdakilerin sorunu bence öncelikle sedan bir araca ihtiyacınız var mı , sürüş zevki arkadan itiş vs gazlarsın basarsın iki arkayı kaydırırsın 1 ay sonra çok yakmasın diye sakin sakin gitmeye başlarsınız , yakıt masrafınız direk 2 katına çıkar ister gazlayın ister sakin kullanın , bakım masrafınızda golfe göre 2 katına çıkacak benim 800 e çıktığım bakımdan abim 1800 e çıktı geçen sene , rft lastikler bizdekilere göre oldukça pahalı ee tabi sigorta ve kasko masraflarıda artacak , golfü dizel aldığınıza göre çok km yapıyorsunuz ve bagaj ihtiyacınız pek yok şimdi benzinli ve sedan araca geçmek sanırım sizin için gereksiz bir harcama olacak gibi benzin olmuş 7 tl , 350 tl ye depoyu doldurup biraz zevk alayım derseniz 350 km yol gidersiniz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Golften önceki aracım 1.16i bana verdigi keyif muhteşemdi tabiki ama benzin olayı malesef çok agır geldi  banada ve oyuzden golfe direk geçiş yaptım :)

Araç çok iyi her şeyiyle ama işte hep bu yakıt yüzünden almıyoruz. Ben 350 km yol gidiyorum 120 km hızla iki çubuk yakıt düşüyor. Şimdi söylediklerinize göre 350 400 gitsem depo bitmeye gelir BMW ile . E tabi motor güçlü olunca gaza dokunmamak elde değil. Ah şu yakıt ucuz olsaydı diyorum.. ve golfüme sıkı sıkı sarılıyorum. Ne kadar sıkıştırırsam sıkıştırayım yinede 7-7.5 ortalama tüketiyor .

Geri
Üst Alt