Çok teşekkür ederim. 5.1 uzun yol İstanbul'dan İzmir'e giderken yaptığım bir ortalama. Haklısınız yazın azalması lazım ama biraz agresif kullanımdan kaynaklanıyor diye düşünüyorum.SATURNUS2015 dedi:değerli hocam çok güzel bir çalışma olmuş. nisanda 5.1 i görürken de yine istanbulda mıydınız?
ben yazın uzun yolda 90-110 aralığına dikkat ederek gittim en iyi 5.2 ortalamam var. daha fazla düşüremedim.
başlarda daha mı özen gösterdiniz kış olmasına rağmen ortalama daha düşük. sonradan biraz daha agresif kullandınız sanki. halbuki yaza doğru daha uygun verilere gelmeniz gerekirdi diye düşünüyorum.
istanbul şartlarına göre genel olarak gayet iyi. genel ortalamayı hesapladınız mı?
Hocam 1.2tsi istanbul değeri paylaştım bolca onlara bakın derimasturias dedi:Bunlar nasıl değerler hocam kafam almadı. Şehir dışı veriler tamam kabul onu bende tutturuyorumda İstanbul içinde bu değerler nasıl çıkıyor anlamıyorum. Ortalama 8,0 - 9,0 arası daha aşağısını göremedim daha s=s20
Bir enteresanlık var gibi geldi bana hocam, bir terslik olmasın?asturias dedi:Bunlar nasıl değerler hocam kafam almadı. Şehir dışı veriler tamam kabul onu bende tutturuyorumda İstanbul içinde bu değerler nasıl çıkıyor anlamıyorum. Ortalama 8,0 - 9,0 arası daha aşağısını göremedim daha s=s20
@Ender @newspeedEnder dedi:Bu bilgilere nerden nasıl ulaşıyorsunuz ?