Valla istanbul içi kullanım gidiş dönüş ortalama 20-30 km civarı. akşam dönüş 2 yerde sabah gidiş 1 yerde yokuş tırmanıyorum. malum istanbul trafiği dur kalk bol bol var. bundan önceki aracım 1.4 dizel fiesta idi. onda ortalama 7,0-8,0 arası değişiyordu.newspeed dedi:Bir enteresanlık var gibi geldi bana hocam, bir terslik olmasın?Bunlar nasıl değerler hocam kafam almadı. Şehir dışı veriler tamam kabul onu bende tutturuyorumda İstanbul içinde bu değerler nasıl çıkıyor anlamıyorum. Ortalama 8,0 - 9,0 arası daha aşağısını göremedim daha s=s20
Müthiş bir değer bu.
[SIZE=inherit]İstanbul - Akhisar arası yakıt tüketimim. Usturuplu gitmeye çalıştım. [/SIZE]
Ekli dosyayı görüntüle 1679
Hocam surus profili eco modda ve biraz daha yavas surerek 90-95 gibi 1 litre ye yakin dusurebilirsiniz tuketimi.
3.3 mü? yok canımHocam surus profili eco modda ve biraz daha yavas surerek 90-95 gibi 1 litre ye yakin dusurebilirsiniz tuketimi.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Düşer hocam düşer3.3 mü? yok canım [emoji4]
https://itunes.apple.com/tr/app/shell-motorist/id484782414?mt=8 türkçe olması ideal bir inceleyin derim hem bir yarışmasıda var yakıt tüketimi ile ilgili
Murat hocam gecen hafta konyaya gittim.@MSE Muhammed hocamla da gorustum. Giderken acelem vardi tabiri caizse gaz pedali halidan ayrilmadi. 180 den asagi pek dusmedim 210 da gordum. Konyada sehir ici geldigimde 6.9 - 7.0 gibi bir ortalama vardı. Donuste ise bahsettigim gibi sakin bir surus ile ACC yi 95 e sabitledim. Muzigi mi actim lane asist inde sayesinde dinlene dinlene geldim. Rampalarda eco modda serbest surus modunu kullanmayi unutmadim. Ve git-gel ortalamam donuste 5.2 ye dusmustu. Esim yanimda hizli tren 25 lira diyordu daha ucuza mi geldik diye sorarken donus guzergahinda ortalamamizin 5.2×2=10.4-7.0= 3.4 oldugunu hesapladim. Ankaradan yakit alip cikmistim ve depoyu yine doldurdugumda hesabimin dogru olduğunu farkettim. Herhalde 80-90 arasi daha dikkatli gidilse eco modda 3 e yakin degerler görülür. Eski dizel cliomda 2.9 rekorum vardi. Golf ile bu deger daha zor tabi ne kadar Cx katsayısı cliodan dusuk olsada clio daha hafif bir arac.3.3 mü? yok canım [emoji4]
son cümleye bayıldımMurat hocam gecen hafta konyaya gittim.@MSE Muhammed hocamla da gorustum. Giderken acelem vardi tabiri caizse gaz pedali halidan ayrilmadi. 180 den asagi pek dusmedim 210 da gordum. Konyada sehir ici geldigimde 6.9 - 7.0 gibi bir ortalama vardı. Donuste ise bahsettigim gibi sakin bir surus ile ACC yi 95 e sabitledim. Muzigi mi actim lane asist inde sayesinde dinlene dinlene geldim. Rampalarda eco modda serbest surus modunu kullanmayi unutmadim. Ve git-gel ortalamam donuste 5.2 ye dusmustu. Esim yanimda hizli tren 25 lira diyordu daha ucuza mi geldik diye sorarken donus guzergahinda ortalamamizin 5.2×2=10.4-7.0= 3.4 oldugunu hesapladim. Ankaradan yakit alip cikmistim ve depoyu yine doldurdugumda hesabimin dogru olduğunu farkettim. Herhalde 80-90 arasi daha dikkatli gidilse eco modda 3 e yakin degerler görülür. Eski dizel cliomda 2.9 rekorum vardi. Golf ile bu deger daha zor tabi ne kadar Cx katsayısı cliodan dusuk olsada clio daha hafif bir arac.
Dizel candir hocam. Bastimi hepsi gidiyor ☺.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Daha düşük değerlerde var ama fotoğraflarını bulamadım. Avatar için bana soruyorsanız; Konya değil, eskişehir.Müthiş bir değer bu.
Ortalama değerin yüksekliğine bakarak artık gide gele güzergah üzerindeki radar noktalarını ezberlemiş olmanız kuvvetle muhtemel.
Akşam saatlerinde olmasa ve farlar yanmasa 0,2 veya 0,3 daha düşeblilirdi.
Bu avatar fotoğrafı konya'da mı çekildi?
Araç manuel olduğu için "eco profil" ben oluyorum efendim.Hocam surus profili eco modda ve biraz daha yavas surerek 90-95 gibi 1 litre ye yakin dusurebilirsiniz tuketimi.