Golf 7 asr-esp ve lastik basınç tuşu RETROFİT

Arkadaşlar merhaba forumda okuduklarımdan tam bir cevap bulamadım ve yeni bi konu açmak istemedim. Aracım golf 7.5 highline. Üzerinde tuş takımı olarak sadece start-stop ve park sensör düğmeleri var. Bu kısımları doldurmak istiyorum ESP tuşu mod tuşu otomatik park tuşu vs. İnternette araştırdığım zaman iki grup tuş olarak satanlarda var aynı zamanda tuşlarla beraber kablo satanlarda var. Ben hangisini tercih etmeliyim yardımcı olursanız çok sevinirim.Screenshot_2024-12-28-20-33-13-211-edit_com.alibaba.aliexpresshd.jpgScreenshot_2024-12-28-20-33-58-185-edit_com.alibaba.aliexpresshd.jpg

Aracında bu ozellikler varmı?
Yoksa sadece görüntü amaçlımı takmak ıstıyorsun?

Kablo'ile birlikte satılan modeli almanız gerek.Tuşlarla gelecek olan tüm fonksiyonları aktif edebilirsiniz bu sayede Mode düğmesi hariç,çünkü ona lisans gerek.

Kablo'ile birlikte satılan modeli almanız gerek.Tuşlarla gelecek olan tüm fonksiyonları aktif edebilirsiniz bu sayede Mode düğmesi hariç,çünkü ona lisans gerek.
Çok teşekkür ederim. Bir sorum daha olacak zaten şuan halihazırda her iki kısmın soketlerinde takılı bi kablo yok mu. Fotoğraflarda incelediğim kadarıyla tek bir soketlik yer var o nasıl olacak

O tesisat solda start-stop iptal için ve sağda park kapatmak için halihazırda var zaten,sadece tuşların üstündeki diğer özellikler için gerekli kablolar eksik,dolayısıyla ya sadece eksik kablolar eklenecek yada komple tesisat alınacak.

Konuya tam hakim değilim o yüzden çok soru soruyorum kusura bakmayın. O zaman ikinci görseldeki ürünü satın aldığımda yani iki tuş takımı ve iki adet kablo, bütün tuşları (mode hariç) aktif edebiliyor muyum? Yoksa her bir tuş için bir kablo mu gerekiyor ESP için bir kablo, lastik basınç set tuşu için bir kablo, otomatik park için bir kablo şeklinde mi?

Geri