omersfaydin
Yeni Üye
@forjust1day merhaba 2013 comfortline aracımda tesisatın hazır olduğunu söylediler ne kadar doğrudur bilginiz var mı ?
Hocam sol fotograftaki plastikli ek cikartilmiş kablodan bahsediyorsan. Düğme panelinin elektriği için koyulmuş yandaki dugmelerden ek al diyeBu kablo set tuşu ile gelen kablo,tuşa giren jackin yanindaki jacki ve 2 pini anlayamadim
Hocam yeşil kablo abs pompasının soketine takılacakBu kablo set tuşu ile gelen kablo,tuşa giren jackin yanindaki jacki ve 2 pini anlayamadim
Ordaki jacki anlamadm bu sanki bir yere gore yapilmisHocam sol fotograftaki plastikli ek cikartilmiş kablodan bahsediyorsan. Düğme panelinin elektriği için koyulmuş yandaki dugmelerden ek al diye
Tesekkur ederim bcm dediginiz abs beyni degil mi?Hocam yeşil kablo bcm ye takılacak
Sarı kablo +12v
Gri kablo set tuşunuzun ışığının beyaz yanması için bunu el freni tuşu yada start stop düğmesinden bağlantı almanız lazım
Kahverengi kablo ise şase yine aynı şekilde start stop düğmesinden ya da el freni tuşundan bağları almanız için
Teşekkür hocam evet yanlış yazmışımTesekkur ederim bcm dediginiz abs beyni degil mi?
Anladm hocam biraz karisik geldi cesaret edemedim diger tatafin mode tusunu da taktm onunda ayri tesisat kablosu var,artik bilen bir arkadaşla denk gelirsem yaparimTeşekkür hocam evet yanlış yazmışım