gecen geri kalmıştı. ayarladim, bugun sabah baktım saat reelde 9:15 iken arabanin saati 08:40'ti. Onun dışında ayarlarda yaz saati tikli. gmt+2 şeklindeOrhan Hoca dedi:menü ekrandan saat ayarlarından baktınız bmı hocam geri kalmaması lazım. hiç yaşamadım böyle bir sorun.hocalarım yardımınıza ihtiyacım olacak. 2.kez farkettim bugun. Golfün saati yaklaşık 20-25 dk geri kalıyor. var midir böyle bir sorunla karşılasan? neden olabilir acaba?
maniax dedi:buradan yeni 6.5'lik ekran ile araç alan Arkadaşlara bir haberim var. Az once servisle konuştum bu konuyu. yaz saati uygulamasının tikini kaldırın, yazilimsal bi problem var, mail attık gelişmeleri bekliyoruz dedi. herkeste varmış bu problem. ben de öyle yaptim bakalım yine geri kalacak mi.
Murat Hocam müsait bir zaman bulunca Medya cihazının görselleri ile menüleri hakkında kısa bir video ve aynı zamanda fotoğraflar eklerseniz sanırım Türkiye'de ilk olacak.maniax dedi:
ne demek hocam. aklımda zaten bu.silvershadow dedi:Murat Hocam müsait bir zaman bulunca Medya cihazının görselleri ile menüleri hakkında kısa bir video ve aynı zamanda fotoğraflar eklerseniz sanırım Türkiye'de ilk olacak.
Yaz saati uygulamasındaki tick'i kaldırdınız mı?maniax dedi:@Orhan Hoca
hocam bu sabah baktım. saat 8:22 iken Aracın saati 08:14 tü. Bu sefer de 8 dk geri kalmış 8|
evt hocam tiki kaldırıp gmt + 0 yaptim. Murat hocama da az once yazdım Sürüş verilerim de sıfırlanmış. bi de paranoya mi yaptim bilmiyorum her kontaktan sonra araca bindiğimde 1-2 dk sürekli geri kalıyor gibi. valla canım sıkıldı yaOrhan Hoca dedi:hocam benim gönderdiğim çözümü mü yaptınız?@Orhan Hoca
hocam bu sabah baktım. saat 8:22 iken Aracın saati 08:14 tü. Bu sefer de 8 dk geri kalmış 8|
Değerli Murat Hocam;maniax dedi:evt hocam tiki kaldırıp gmt + 0 yaptim. Murat hocama da az once yazdım Sürüş verilerim de sıfırlanmış. bi de paranoya mi yaptim bilmiyorum her kontaktan sonra araca bindiğimde 1-2 dk sürekli geri kalıyor gibi. valla canım sıkıldı yahocam benim gönderdiğim çözümü mü yaptınız?@Orhan Hoca