Merak etmeyin hocam bence güncelleme ile hallederler. Ki öyle yaparız demişler. Sonucta beyinden ziyade burda cihazın çalışmasını sağlayan yazılım daha doğrusu cihazın bu verileri suzmesini ayarlamasını yazilim ile yapıyor. Gerçi Yusuf hocam yazılımci olarak daha dogru bilgiler verir gun içinde.maniax dedi:@mcanerol
şimdi servise uğradım. yazılım güncellemesi için randevu verdiler. saatin geri kalmasıyla Yakıt verilerinin sifirlanmasini şimdilik ilişkili düşünüyorlar. servis danışmanı beyinle ilgili olamaz, izole problem olmaz bu şekilde dedi. hayirlsi bakalim
tikini kaldırıp denedim. şimdilik geri kalmıyo bakalım. servisteki arkadaş da böyle dursun deyince ellemedim şimdilik.Orhan Hoca dedi:yaz saatini tıklayıp 0+h olarak da denediniz mi hocam merak ettim?@mcanerol
şimdi servise uğradım. yazılım güncellemesi için randevu verdiler. saatin geri kalmasıyla Yakıt verilerinin sifirlanmasini şimdilik ilişkili düşünüyorlar. servis danışmanı beyinle ilgili olamaz, izole problem olmaz bu şekilde dedi. hayirlsi bakalim
0+h yı denediniz ama sanki yaz saati tıkını kaldırıp denediniz sanırım. s=bilmem
4.Ekran görüntüsü karardı canı istediğinde geri geldiyusuf dedi:@maniax
Hocam rica etsem konuyu buradan surdurebilir misiniz.
Böylece bu sorunu yaşayanlara ulaşırız.
1. Yakıt tüketim durumları
2. Saat geri kalması
3. Ses problemi
Başka varsa buraya ekleriz hocam. Çözüm şimdilik servis gibi görünse de ileride başka yol buluruz belki.