Golf 7 yeni 6.5' ekran sorun ve çözümleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan maniax
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

@maniax

Hocam sadece saat olsa yine iyidi de su ortalama bilgisi olmaması kötü oluyor :) gunü birlik yasıyoruz araba ile :)

VW Golf 7 - 2015 -1.4 TSI Highline - Tungsten gri - Manuel - Bi-Xenon LED Gündüz Sürüş Farları - Panoramik Cam Tavan

Ses gelmiyor derken, müzik çalmadığından bahsetmiyorsunuzdur umarım.

@ercanerten

aynen hocam ondan bahsediyo. bende de bi periyod oldu bu. 2 kontak arası baya bildiğimiz ses çıkmadı arabadan

@concaptain

arabanin keyfini cikarin hocam boşverin. soğumayın sakin nasıl olsa çözülecek. eskiden yakit verisi mi varmış :D

@maniax

Keyifle kullanmaya devam hocam :)

VW Golf 7 - 2015 -1.4 TSI Highline - Tungsten gri - Manuel - Bi-Xenon LED Gündüz Sürüş Farları - Panoramik Cam Tavan

Highline aracimi dun teslim aldim mediada saat geri kalma sorununa henüz karsilasmadim. Araç bir günlük ancak sorunu burada okuduğum için takipteyim.

@Negatiwe

hocam hayırlı olsun 0 mi araç? takip edemedim gelişmeleri

maniax dedi:
@Negatiwe

hocam hayırlı olsun 0 mi araç? takip edemedim gelişmeleri
Ser verdi sır vermedi Serdar Hocam... s=aman

Kendisi konu açıp anlatsın diye bekleyenlerdenim ben de...

Eh artık avatar da değişir ... s=s15 @Negatiwe

@negatiwe

Hocam benim de araç Sıfır ilk gün ben de karşılaşmadım sonra gerceklesti

Bu arada hayırlı olsun

Benim saat geri kalıyor ileri gidiyor ne olduğu belli değil. Bir ara ayarladım 3 saat attı, ertesi gün çalıştırdım akşam altıydı gece 10'u gösteriyordu. Değişik gidip geliyor yani bilginize..

Geri