Teşekkürler, Selçuk hocam. :'(Rust dedi:
Teşekkürler, Selçuk hocam. :'(Rust dedi:
VW boyle bir hatayi nasıl fark etmeden aracın satışına soktu anlamış degilim. O kadar testler yapılıyor ama ilginç geliyor. Hayirlisi artık allahtan araçlarının arkasında olan bir firma illaki hatayi çözerler. Ama o zamana kadar boyle biraz can sıkıcı bir durumlar karsi karşılayayiz.concaptain dedi:Bu sabah bilgi ekranı gelmedi kontak açtım kapadım kar etmedi
Servis Pazartesi ilgili konulara bakacak ama çözüm kısa vadede görünmüyor sanırım
VW Golf 7 - 2015 -1.4 TSI Highline - Tungsten gri - Manuel - Bi-Xenon LED Gündüz Sürüş Farları - Panoramik Cam Tavan
Hepsinde şimdilik problem görünmüyor Hocam.Furkan dedi:Hocam genel olarak yeni gelen 6.5 ların hepsi sıkıntılı mı ?yazılımsal bir problem olduğu için. Bu Cumartesi inşallah alıyorum aracımı. Sizdeki sıkıntı içime ukte oldu resmen.
Hatta ve hatta rüyalarıma girmeye bile başladı. Yalnız Rüyamda benim 6.5 " lik Ekranın saatinde problem yoktu. Düşünün o derecedeyim yani
Murat hocam;silvershadow dedi:Hepsinde şimdilik problem görünmüyor Hocam.Hocam genel olarak yeni gelen 6.5 ların hepsi sıkıntılı mı ?yazılımsal bir problem olduğu için. Bu Cumartesi inşallah alıyorum aracımı. Sizdeki sıkıntı içime ukte oldu resmen.
Hatta ve hatta rüyalarıma girmeye bile başladı. Yalnız Rüyamda benim 6.5 " lik Ekranın saatinde problem yoktu. Düşünün o derecedeyim yani
Serdar Hocam var en son teslim alanlardan çok şükür sorunsuz..