Hocam benim araçta kodlamayla açıldı, menüde ayar yok ama ayna R ye alınca aşağı iniyor, ayarları yaptıktan sonra bir deneyin bakalımUmut dedi:@maniax yarın bakayım...
Geri vitese takılınca sağ aynanın aşağıya eğilerek kaldırım seviyesini göstermesi olayını halledeyim dedim ama ayarlara girdim ,ayna ve silecekler kısmına baktım da geri viteste sağ aynayı indir diye bir seçenek yok bende... X( R kullanan park edermi demişler
Daha diğer ayrıntıların hiçbirine bakma veya ayarlama fırsatım olmadı...
Özellikle bakmamı istediğiniz ne varsa söyleyin lütfen yarın bakayım...
Hocam bu standart bir özelliktir. Menü kısmında herhangi bir seçenek yok. Ayna ayar topundan R moduna geri vitese alin ve aynanızı kaldırıma gore ayarlayın. Top her zaman R modunda kalsin hocam o zaman her daim geri vites aldığınız zaman ayna aşağı dogru düşecektir. Ileri vites taktığınız zamanda tekrar eski konumuna gelecektir. Ama daima R modunda olmalı aksi taktirde ayna hic bir tepki vermiyor.Umut dedi:@maniax yarın bakayım...
Geri vitese takılınca sağ aynanın aşağıya eğilerek kaldırım seviyesini göstermesi olayını halledeyim dedim ama ayarlara girdim ,ayna ve silecekler kısmına baktım da geri viteste sağ aynayı indir diye bir seçenek yok bende... X( R kullanan park edermi demişler
Aynen dediğiniz gibi oldu,size ve yanıt veren herkese teşekkürler...mcanerol dedi:Hocam bu standart bir özelliktir. Menü kısmında herhangi bir seçenek yok. Ayna ayar topundan R moduna geri vitese alin ve aynanızı kaldırıma gore ayarlayın. Top her zaman R modunda kalsin hocam o zaman her daim geri vites aldığınız zaman ayna aşağı dogru düşecektir. Ileri vites taktığınız zamanda tekrar eski konumuna gelecektir. Ama daima R modunda olmalı aksi taktirde ayna hic bir tepki vermiyor.@maniax yarın bakayım...
Sürümlerin hepsi ayni ise nasıl bazı cihazlarda sorun yok bazılarında var anlam veremedim. O zaman kotu düşünmenizi istemem ama acaba donanımsal bir hata mi bu ya :/ ? Her halukârda servis tarafından bir çözüm bulunur ama nasıl olur bakalim acabamaniax dedi: