çok güzel haber hocam bu. hayırlı olsun. insallah digerleri de çözülür. kesin geri kalmiyo ve uzun sureli yakıt verileriniz var değil mi? insanın inanası gelmiyo çünkü her sabah saati düzelttiğim icinhekir dedi:Merhaba değerli arkadaşlar. Cumartesi günü servis randevum gerçekleşti. Trip km sıfırlanması ve saat geri kalması problemim vardı. Sonuç başarılı, yeni yazılımı yüklediler düzeldi. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlara duyurulur. Ayrıca sonroff gıcırtısı vardı. Onuda hallettiler. (sonrofu söküp yağladılar) Nazar değmez ise bu şekilde mumnunum.
Merhaba hocam, benim aracımda saat ve trip sorunu var. Aracı aldığım yeri aradım yeni yazılım yok diyorlar.(beykoz acarlar). Yeni yazılım versiyonunu söyleyebilirmisiniz rica etsemhekir dedi:Aracımı cumartesi günü sabah verdim saat 09:00'da. Bana yarım gün çalışıyoruz yetişmez dediler. Çünkü arabada sonroof gıcırtısı vardı. Sonroofu sökmemiz yağlamamız lazım dediler. Ama yazılım cumartesi bitmiş ve ben aracımı pazartesi sabah teslim aldım. Değerlerimde hiç bir anormallik yok. Zaten araç 7-8 saat içinde kendini sıfırlıyordu. Saat ve yakıt değerleri şu an sorunsuz çalışıyor hocam. İzlemeye devam edicem ama. Servis bir daha sorun yaşamazsınız dedi. Durum böyle yazılımsal bir hata olduğu ortaya çıktı.
Bayiyi aradım zaten ama bizde haber bekliyoruz diyorlar.yusuf dedi:@Scalebor
Hocam bayinizi telefon ile arayın. Başka bayilerde var güncelleme sizde nasıl yok deyin. Haberleri yoktur daha.
hocam şimdi şöyle ki;hekir dedi:Güncelledik dedikleri versiyonun fotografı ekte. Bir bakın arkadaşlar.