Hocam merhaba çok güzel duruyor aynı LED bende aldım bugün denedim fakat arıza ışığı yaktı araç 2015 1.2 TSI sorum şu olacak görüntü benim araçta da gayet güzel fakat arıza ışığı yaktı bu şekilde kullanmak araç için sakıncalı mı bir süre kullanılsa satış vs durumunda orj halojenleri taksam nasıl olur.Ekli dosyayı görüntüle 55018
Güzel oldu arkadaslar resımi ekledım
Tekrar halojenı takınca arızayı silinirHocam merhaba çok güzel duruyor aynı LED bende aldım bugün denedim fakat arıza ışığı yaktı araç 2015 1.2 TSI sorum şu olacak görüntü benim araçta da gayet güzel fakat arıza ışığı yaktı bu şekilde kullanmak araç için sakıncalı mı bir süre kullanılsa satış vs durumunda orj halojenleri taksam nasıl olur.
Bildiğim kadarıyla makyajlı kasalarda arızı ışığı yakmazken makyajsızlarda yakıyor.O sebeble ya bir direnç takmanız ya da vagcom ile bağlanıp ayar yapmanız gerekli.Hocam bende aldım aynısın photon marka ama benim aracımda önceden de arıza ışığı oluyordu ampullerim patlak olmadığı halde yakıyordu ledleri taktım gene yakıyor acaba kablolarda mı bir temassızlık var anlayamadım bende
Hocam gerrek yokHocam canbus gerekiyormuş kablo ucuna kaynakla bağlıyorlar ama bir tane modül buldum direk tak çalıştır fiyatı biraz tuzlu geldi bir plaka aydınlatmasına 300 lira gömmek biraz düşündürüyor beni kaynaklı yapım için fiyat alıcam yarı yarıya farkederse artık kabloları kaynatıcaz birbirine
Ürünü de aşağıya koyuyorum belki başkalarının işini görür
[/URL]
Görüntü de bu şekilde oldu ama biraz fazla yanıyor gibi led kitini takarsam biraz daha dengelenir diye düşünüyorum