mustafaserpin
Yeni Üye
- İsim
- Mustafa Serpin
@33hasan33 yazılım + limitör iptali yaptırdım. Ancak sadece limitör iptali de yapılabiliyor sizin tercihinize bağlı olaraktan.
Selamlar, 199'u geçmiyor dediniz tuhafıma giden şey oldu. ben aracı ilk 1000 km'de 3000 RPM'i geçmeden sakin sakin kullandım 1000'km'den sonra ara ara bastım ama sert olarak değil yavaş yavaş hızlanarak 160-170 arasında kullandım 2000 km'den sonra motor rahat çalışsın malzemeler tam birbirine alışsın diye bastım 225'e kadar çıktı. en son Adana Mersin arasında 6000'km de tekrar basayım dedim o kadar basmama rağmen 199 dedi 200 demedi ama geri dönüşte 215'i gördü. yolun eğimini göz önüne alarak yaptığım gözlemlemeyi yazdım.@33hasan33 vagcom ile yapılmıyor diye biliyorum. Chiptuning firmaları yapabiliyor. Benim 1.4 tsi aracımda 199 limitörü vardı. Ben Mersin'de Megachips'de kaldırttırdım.
Stok dedim hocam yoksa modifiyeyle kadrana tur dahi attırırız.@kutayoksuz hocam 260 yapan bizzate tdi da şahit oldum emin olun
Benim şaşırdığım, aracın hiç bir yeri ile oynanmış ek yazılım atılmış hatta vag com'lara bile dokunulmamıştır. ama önce 200'ün üzerine çıkan araç sonra 199'u geçmedi ama ertesi günü 215-220 civarına kadar çıktı.@Culture33 Ben hem Adanaya giderken denedim hem de dönerken denedim aynı gün içinde. iki türlü de 199 u geçmedi arabam. Ancak son hız limitörü kaldırılınca rahat rahat geçebildi.