Aracı aldınız mı yani hocam ?tekrar herkese selamlar..
öncelikle değerli görüşleriniz için çok ama çok teşekkürler..
ARKADAŞLAR; düşüncelerinize saygı duyuyorum, önemli olan saygı çerçevesinde tartışmak ve bunuda burada yaşıyoruz..
GELELİM GOLF MÜ LEON MU? Sorusuna<<<<
soru çok basit, bir kere golf mü leon mu diye bir soru sormadım.. böyle bir soru sorsaydım direk golf derdim zaten..
comfortline mı, xcellence mı? dedim<< soru bu arkadaşlar.. comfortline artık boş paket olduğu için ve bunun yanında manuel olduğu için ve malesef hız sabitleyci gibi en basit bir uygulama olmadığı için, kısacası boş paket olduğu için...
xcellence ise, paketeinin en dolusu olduğu için, saymakla bitmeyen özelliklere sahip olduğu için (full led, otomatik, sunruf, 8 renk iç ambiance, arka park kamerası gibi gibi)
tüm bunları göz alınca golfü bırakmak zorunda kaldım.. golf aracım 2017 idi.. leon 2018 olup sıfır km'ydi.. (tabii üstüne bir miktar ücret verdim)
sürüş testi cok başarılıydı.. bu arada gof'deki rahatlığı aldım arkadaşlar.. inan bana cok başarılı yapmışlar..
otomatik oluşu beni zaten cezbetti, bir de bunun yanında en fullu olunca, yemede yanında yat dedim..
ayrıca bu sayfadan ayrılmayı düşünmüyorum.. tabi kıdemli başçavuşlarım beni silmezlerse sizlerin arasında bulunmaktan mutluyum..
kim bilir belki çok kısa sürede highline alabilirim<<
tekrar herkese çok teşekkür ederim.. Allahım herkese aracın en güzelini nasip etsin..
Aldıysanız hayırlı olsun, fiyat/performans olarak bakıldığında Leon Xcellence çok başarılı bir araç zaten. 150 hp motor, keyless, cam tavan, full led farlar, geri görüş kamerası, 8" multi media, her ne kadar 8 olarak bilseniz de renk sayısı artan ambiyans aydınlatması başlıca güzelliklerinden.
Tabiki bu güzel ortam herkese açık, Leon'ununuz ile burada bulunmanızda hiçbir mahsur yok, zaten araçlarımızın hemen hemen tüm özellikleri ortak, forumumuzdan sonuna kadar faydalanabilirsiniz
Moderatör tarafında düzenlendi: