herkese selamlar
ben de toyota auristen golf 7 ye geçiş yapanlardanım. aracı almadan önce 1 serisi ve a3 arasında kalmıştım. golf hiç aklımda yoktu. eş dost vasıtasıyla bir anda kendimi rekor oto ümraniyede buldum. xenon, sunroof ve cruise control takımtımdan araç bulamamıştım ama rekor otoda tam istediğimi buldum. fiyat olarak da a3 ve 1 serisinden daha makul ve daha donanımlı olunca gılf 7 maceramız başladı
aracımı 1.4 tsi 125ps highline xenon ve sunrooflu beyaz olarak aldım. ilk işim koltuk koruma ve kaput-kapı-tampon-çamurluk şeffaf film ve sadce ön yan 2 cama fil uygulaması yaptırmak oldu.
dizel araçtan benzinliye geçince alışmak sıkıntı olur diye düşünmüştüm ama konfor ve sessiz-keyifli sürüş beni benden aldı
sürücü koltuğuna oturduğumda teknolojik olarak d segment araç hissi veriyor bana. autohold özelliğine bittim zaten
xenon farların karanlıktaki görüş mesafe ve açısı çok iyi.
şu an sadece istanbul içinde %20 çok yoğun %60 orta yoğun %20 de akıcı trafikte kullandım ve 100km'de 8.1 gibi bana göre normal bir değere ulaştım. tecrübeli olanlardan yorumlarını bekliyorum
dün gece test için ataşehir-altunnizade(1. köprü yolu) yaptım ve araç kaşla göz arasında 160ı buldu
haftaya izmire gideceğim. uzun yolda deneyip izlenimlerimi ve aracın fotolarını da paylaşmak isterim
dağınık yazdığım için şimdiden özür diliyorum
soru: ön cama film yaptırmak ne kadar faydalı? görüşü çok karanlık yapar mı? gece aracın içi çok karanlık olur mu(benim aracın içi bej)