Selam arkadaslar.Oncelikle Haziran ayinda 109 bin tlye aldigim sifir comforline dsg Golf icin goruslerimi yazmak istiyorum.Su andaki fiyatlara bakinca acaba cok mu para vermisim diye düşünüyorum.Arac ilk aldigimda yahu 1.0 motor aldik aptallikmi ettik diye dusunmekle ilk 3 ayim gecti hatta geceleri bile uyuyamadigim zamanlar oldu.Fakat zamanla uzun yol tecrubelerim sehir ici tecrubelerim artikca fikirlerim tamamen degisti.Bikere yakit bir debo ile uzun yolda 1000 kesinlikle gordum.Sehir ici de su anda 35 40 kurus yakıyor.Dsg ye oyle bir alistimki kulaklıklardan bile vites degistirmek zor geliyor.Ara ara gazlamayada basladim ilk baslarda basamiyordum acaba bisi olurmu diye simdi ilk kalkistan sonra gaza yuklenince araba cok tatli hizlaniyor motorun homurtusu cok guzel.Hatta uzun yolda bir kere denedim 120den 180 e cok hizli bir bicimde cikiyor bu beni cok sasirrti.Ses sistemi mukemmel direksiyon koltuk konumlamasi cok keyifli.Golfu almadan once test ettigim honda civic egea vs araclardan cok daha rafine hızlanması da cok daha iyi sessiz.Merak ettiğim acaba 1.4 Golf cok mu farklidir o soru isareti var kafamda.Ozetle aracimdan su anda cok memnunum 1.2. Jettadan gecmistim.Sportifligi rahatligi konfotu uzun yolda ki verdigi keyif gercekten beni mutlu ediyor.Saygilar sunuyorum teşekkürler.