@umitb günaydın hocam, ben ürünü TNT üzerinden aldım, DHL'de sıkıntı yaşayacağımı düşünürek 10 dolar fazla verdim ve 1 hafta içerisinde elime ulaştı gümrüğe takıldı sadece 100 TL gümrük vergisi ödedim,
*Navigasyonu MFD ekrana aktarıyor ama ben sadece pusulayı çözebildim, navigasyon yön işaretlerini kodlayamadım, Çin deki satıcılar montaj yaptıkları midline dahi araçlara yapmışlar ama tam iletişime geçip, kodlama işini öğrenemedim, mfd ekranına aktarabildikten sonra hayalet ekrana aktarılabileceğini düşünüyorum,
*bluetooth u tam verimli kullanamadım, orjinal ekranımda bluetooth vardı, mikrofonlarının çakıştığını düşünüyorum, sesim kesiliyor, MFD de bluetooth menüsü var ama rehber MFD de çıkmıyor,
*Radyo istasyon frekansları MFD ekranında çıkıyor, ama sadece frekans çıkıyor, radyo isimleri çıkmıyor, radyo logoları yüklenebiliyor.
*Radyo çekiminde sıkıntı yok hatta fazla bile çekiyor, ses kalitesinde de fark göremedim, gayet güzel,
*ADAS almadım USB DVR kullandığım, sadece programı güncelledim ve tüm ADAS özellikleri mevcut, uzun yolda çok stabil çalışıyor.
biraz uzun oldu bu ürünü kendi araştırmalarırmla aldım. çok çekincelerim vardı ama çok memnunum, piyasadik androidlerin en iyisi diyebilirim, ara yüzü de mükemmel, şimde geri görüş kamere sipariş verdim inşallah ondanda memnun kalırım.