Hocam etrafınızda bmw Audi al diyenlerin fiyatlardan haberi yok ki oyle diyorlar. Hele ki donanım konusunda hic haberleri yok. Bende sizinle hemen hemen ayni sipariş verdim fiyat evet 100 binlere geldi ama bmw gittiğini zaman sadece m paket alin başka hic bir sey istemiyorum dedim 124 bin lira dediler direk ciktim. Ayrıca soyle bir seyde var ki benim boyum cok uzun denebilecek bir seviyede degil 1.80 fakat dizlerim direksiyon değiyor rahat olamıyorum araçta. Arka taraf cok dar daha bir suru şey. Aralarında en iyi yine golf ve Türkiye'de en cok tutulan araç yine golf ondan açıkcası bir gram şüphem yok. Bir tek aklimi karıştıran a3 sedan oldu ama oda yine fiyat olarak 120 bin geliyordu ondan yine en iyisi golf. Hayırlı olsun hocam en dogru karsri vermişsiniz.Myvzz dedi:Ben aracı haddinden fazla doldurdumki Golf ayrı bir araç bakmayın 100 bin tl üzeri verdiğimiz için millet tepki veriyor audi bmw gibi arac alsaydınız diyor ancak onları bu sekilde bu fiyata dolduramayız ben dsg alma ımkanım vardı 2 gunde vazgectım arıza hakkında cok seyler okudum ve sehrımın trafıgı fazla yogun degıl vıtesle oynamak guzel bırsey hee ıcımde kalan tek sey 7 vıtes bambaskadır o ayrı
Hocam 7 ileri yapılmasının sebebi aracın daha dusuk devirlerde seyretmesi icin. Yanı kısacası ekonomi icin var 7. vites.mehmet_07 dedi:yaklaşık 7 yıldır araç kullanıyorum (yaşım 24) bu yaşıma kadar manuel kullandım hiç bir şikayetim yok. otomatik hiç kullanmadım muhakkak keyfi başkadır. boşuna o kadar para verilip alınmıyor elbet ama uzun yolda önünde araç varsa sollarken bi anda 4 den 3 e atmak daha seri gibi geliyor bana (dsg hiç kullanmadım) ayrıca kafama takılan bir soru daha var dsg neden 7 ileri oluyor da manuel 6 ileri (1.6 tdi,1.4,1.2 tsi motorlar) onu da anlamış değilim. kısa bir not daha vermek istiyorum. babamın aracı 2011 model c180 kompressor manuel özel olarak manuel istedi. oyumu manuele veriyorum