Günaydın @yusuf kardeşim,Hocam farlar hayırlı olsun. Bu sorun tüm araçlarda kronik. Farkeden herkes geç kalmadan değişmeli.
Kesinlik gidilmeli yoksa vites mekanizması gibi olay yazılımsal diyerek milleti savacaklar başlarından garantisi devam eden arkadaşlar bir an evvel gidip değiştirmelilerHocam farlar hayırlı olsun. Bu sorun tüm araçlarda kronik. Farkeden herkes geç kalmadan değişmeli.
Anladım bu beklemeler sadece bize giriyor s=s20Almanya veya sigortadan herşeyi tahsil ediyorlar onlara hiçbir zararı dokunmuyor @Nfk
Değişim için onay geldi mi yoksa görüşmek için mi gidiyorsunuz..?Yine yeniden bi-xenon lekeli far değişimi ile ilgili doğuş otoya gideceğim yarın allah razı olsun kendilerine çok teşekkür ediyorum zira sayelerinde değişmeyen,yenilenmeyen parça kalmadı aracı sıfırlıyorlar her seferinde
Tabiki hepsi garantiden
Merhaba Ali bey,Değişim için onay geldi mi yoksa görüşmek için mi gidiyorsunuz..?
Araçta uzatılmış garanti var sanırım., ilk far değişimi standart ilk 2 yıl garantisinden mi yoksa o da mı uzaltılmış garantiden değişmişti.?
Merhabalar Adnan bey., gelişmeleri bildirirseniz çok memnun olurum., zira benimde böyle bir sıkıntım mevcut..Merhaba Ali bey,
Yarın sabah görüşmek ve değişim talebi için gidiyorum.
Sizinde dediğiniz gibi uzatılmış garanti kapsamında işlem yapıldı daha önce,şimdide öyle olacak gibi.
İyi akşamlar.
@forzaGilles Farlar değişim için bir teste tabi tutuluyor mu yoksa gözle mi karar veriliyor, şunun için soruyorum belki körsen ışıkla geziyoruz farkında değiliz. Tüvde bakıyorlar mı acaba?Merhaba Ali bey,
Yarın sabah görüşmek ve değişim talebi için gidiyorum.
Sizinde dediğiniz gibi uzatılmış garanti kapsamında işlem yapıldı daha önce,şimdide öyle olacak gibi.
İyi akşamlar.