hocam tekerlek sensörlerinin değişmesi ve abs kodlaması gerekli .@CemK Kendim değiştim sensörleri kodladım park sensör beyini de aktif olarak çalışıyor ama manevra freni devre dışı diyor araç ilk çalışırken. Multimeyda erkanında var ama fonksiyon devre dışı diyor, 2015 1.2 Comfortline
Tesekkur ederim.@gembad bunlar sensor kaynakli, modül değil. Ara sira oluyo, sık oluyosa sensorlerin on kismi kirli ise temizleyin.
Rüzgardan veya diğer araçların egzoz seslerinden bazen ötebilir.Hocam benim merak ettigim birsey var, benim arac 2015 high, sanirim kronik olan bir sorun benim aracim dur kalk trafikte engel yokken onden yada arkadan farketmiyor random olarak bazen engel varmis gibi park sensoru otuyor ve kirmizi olarak gosteriyor mesafeyi. Bu durum pla modulundede ayni sekilde hatalimidir acaba?
Kime yaptırdınız sensörleri ? Kodlamada eksik var gibi duruyor manevra frenleme çalışmıyorsaSelam arkadaşlar, konuyu biraz hortlatmış olabilirim fakat bir sorum olacak.
Video da paylaştıgım arkadaşlar, Golf 8 IMP araca manevra frenleme fonksiyonu nu koymus ve calısıyor Benım aracımda da var bu olay fakat bende calısmıyor. Bunu gösterebileceğim bir arkadaş varmıdır?