golfmk7fan
Üye
@metncleaver İstanbul'da nerdesiniz Metin Bey. Farları nereden ne kadara temin etmiştiniz paylaşabilir misiniz ?
Aynen almaya niyeti olan arkadaşlara yol göstermiş olursunuz[mention=5129]metncleaver[/mention] İstanbul'da nerdesiniz Metin Bey. Farları nereden ne kadara temin etmiştiniz paylaşabilir misiniz ?
Hocam polomda da replika Gti far kullandim 4 sene boyunca . Mtec marka kaliteli xenonlar vardi uzerinde aydinlatma muazzamdi. Herkes cok begeniyodu. Bu farda cok iyi. Yani kaliteli bir kit kullanmadigim halde videoki gibi aydinlatiyo. Simdi d2s takicam ozaman tekrar paylaşıcam.7.5 Far aydınlatma@metncleaver ampüller dahil olarak değil mi , yağmur performansından memnun musunuz replika bi zenon ve ledler genellikle zayıf kalıyor.
Far hatası verdi galiba araç ? Sürekli hatamı veriyor?Hocam polomda da replika Gti far kullandim 4 sene boyunca . Mtec marka kaliteli xenonlar vardi uzerinde aydinlatma muazzamdi. Herkes cok begeniyodu. Bu farda cok iyi. Yani kaliteli bir kit kullanmadigim halde videoki gibi aydinlatiyo. Simdi d2s takicam ozaman tekrar paylaşıcam.
Normalde aldığımızda kodlama gerekmiyor yani ? Halojen farlı araçlar için[mention=4155]mutlubey17[/mention] Kodlama yapmamiştim o yuzden hata veriyo. Normalde kimsede hata vermeyen farlar biz calisirken taktigimiz icin vermeye başladı ve çozemedim. Videoda uzun far hatasi veriyo onu cozduk ama direk arac aydinlatma arizasi veriyo onu cozemedik. Tamamen bizim hatamiz.
Yeni Güncelleme geldi. Tüm detaylar 1. Sayfada...