AhmetCakmak
Yönetici
Zenondan kalındığını bildiğim için hic taktırmadım normal sarı ampul hocam direk KAYAN LED den kaldım madde de sinyaller hatalı yanıyor idi@Inter61 Kayan led varsa geçmez diye bir madde yok hocam. Farlara xenon takmışsınızdır ve far yıkama olmadığı için muayeneden kalmıştır.
he hatta bir de akıl verdi kodlayın yanıp sonsun gecırelım diye ama kayan modül olduğu için kodlanmıyormuş onu da arastrdım@Inter61 Kayan led varsa geçmez diye bir madde yok hocam. Farlara xenon takmışsınızdır ve far yıkama olmadığı için muayeneden kalmıştır.
aynen öyle hocam yalnız gecen başka bir istasyona muayneye giden bir arkadaşıma sordurdum kayan ledler gecıyormu bi sor diye orda da orjinalse geçer demisler@Inter61 Evet kayan ledlerde yanıp sönme olmuyor hocam. Geçirmeyen arkadaşı şikayet edebilirsiniz. Resmen keyfi şekilde bırakmışlar. Ne eğitimsiz boş insanlar var yahu, insanın zamanını ve enerjisini çalıyorlar.
Katılıyorum.6 dakika önce, fcsrn yazdı:
Bunları söyleyen birini görmek gerçekten sevindirdi.
Düzgün farların ikinci eli bile 1500 civarı iken 1200e far bulunca insanın bi düşünmesi gerekir. Acaba neyi var ki ucuz diye. En son bi arkadaşım beni dinlemeyip 1100e farı aldı ve mecbur mercek değiştirmek zorunda kaldı bi-xenon mercekli olmadığı için. Şuan yeni hali ile çok memnun.
Ucuza kaçıp, araştırmayıp gidip led takarsanız önünüzü göremezsiniz tabi ki. Soketler H7 olabilir, piyasa da bir çok dönüştürücü mevcut rahatça bulunabiliyor. Farların çoğu aslında d2s zaten, ucuz ve zahmetsiz diye h7 led takıp geçiyorlar. Dolayısıyla önünüzü göremiyosunuz.
Muayene konusunda ise, bilenler vardır focusa da mercek yaptırdım ben. Golfte de çift u led var replika. Focusla 2 defa golfle 1 defa muayeneden far ayarı dahil kusursuz geçtim. Far yıkama hafif kusur, otomatik yükseklik ayarına da baktıklarını sanmıyorum.
Aşağıya benim farların videosunu bırakıyorum. Kısalar da d2s xenon uzunlarda markasını bilmediğim(zaten mercek bi-xenon olduktan sonra çok önemli değil) led takılı. Kararı siz verin. Ucuza piyasada ki en kötü kalitede ki farı alıp içine aydınlatmayan ampul çeşidi takarsanız önünüzü görememeniz çok normal.