Kapı Kilitleri için Koruyucu Kapak

bu ürünü aldım ben , sol arka kapıda kapanışı bozdu biraz sanki. yerine de tam oturmuş halbuki.

tok seste de azalmaya neden oluyor :)

Orhan Hoca dedi:
Şu an en uygun fiyatlı ürün bu. araştırdım ve ben de siparişi geçtim şimdi. yakışacağına inanıyorum. 4,30 dolar ve kargo bedava. Logolu ve Das Autolu. :'(

http://www.aliexpress.com/item/Volkswagen-VW-Golf-6-GTI-Scirocco-passat-B6-Touran-Tiguan-Jetta-MK4-MK5-MK6-POLO-CC/32482117422.html

elemanın mağazası da bu. geri bildirim ve puanı güzel.

http://tr.aliexpress.com/store/all-wholesale-products/1817026.html
Ürün gelince uygulama fotoğraflarını bekliyoruz

hayırlı olsun hocam güle güle kullanın aliexpres deki ürünler türkiyede satılsada alışveriş sepetiyle almaya gitsek :)

Orhan Hoca dedi:
sağolasın hocam. aynen öyle olacak ki öyle bir mağaza. s=s15
orhan hocam biz mi açsak acaba golf tutukusu aksesuaring yeterince üyemiz var herkes 5-10 parça ithal etse ilk etapta sonra da satoksuz satış yapar kurumsallaşırız ;)

dolu da olsa zaten dilin içine giriyor , sonucu değiştireceğini pek sanmıyorum.

ses değişimini tüm kapılarda hissettim , sol arka kapı da arada bazen kapanmadıgı oluyor , belki benimkiler böyledir bilemiyorum.

tecrubemı aktarayım 1 senedır kullanan bırı olarak kapıda bır vıda var tam kılıde denk gelıyor eger kı o surtme yaparsa zamanla paslanıyor guzelce oturtman gerek.

Bunun dışında güzel bir düşünülmüş detay ama yeni aracıma sipariş etmedim bu sefer.

Orhan Hoca dedi:
evet güzelce yerine oturdu. ince ürün metal yerini kapladı. yapışkan bantları iyi. yerinden oynama yapmadı. :'(
bana gelenlerde bant yoktu dırek yerıne oturmustu ama bır tanesını tam oturtmadıgım ıcın suan paslandı.Güzelce oturduysa fiyatına göre oldukca kaliteli ve hoş bir ürün olarak uzun zaman hizmet edebilir düşüncesindeyim.

dolu da olsa zaten dilin içine giriyor , sonucu değiştireceğini pek sanmıyorum.

ses değişimini tüm kapılarda hissettim , sol arka kapı da arada bazen kapanmadıgı oluyor , belki benimkiler böyledir bilemiyorum.
plastik kapaklar benim araçta kesinlikle böyle bir problem çıkartmadı şimdiye kadar.

Ben bu başlığı kaçırmışım. Çok ince ve çok güzel bir ayrıntı. Kullanım konusunda da sürtme, ses çıkartma vb. gibi bir sıkıntı yaratmıyorsa alınacaklar arasına alınır bence.

@Orhan Hoca 'nın paylaştığı kapaklardan sipariş vermiştim 14 günde elime ulaştı. Malzeme kalitesi iyi, herhangi bir ses yada boşluk sorunu yok. Tavsiye ederim :'(

ben de bu kapaklardan sipariş verdim ama tek endişem zamanla bu kapakların altında birikecek olan toz toprağın ve yıkamalardan sonra kalan suyun temizlenemediği için oraya zarar vermesi

Geri
Üst Alt