Serdal_4
Yeni Üye
Odiste nasıl kapatılıyor bu sorun yardımcı olabilirmisiniz?Odis ile de o hata kapatilabiliyor ustad
Araca bir zarari olduğu zannetmiyorum
Odiste nasıl kapatılıyor bu sorun yardımcı olabilirmisiniz?Odis ile de o hata kapatilabiliyor ustad
Kapatılabiliyorsa iyi hocam, Araca zararı yoktur illaki, fakat aynısı başıma gelmişti servise gittiğimde özellikle mikro şalter değişimi yapılması gerekiyor diye uyardı. Gerçi para koparmak içinde odisle uğraşmak istememiş olmaları bi ihtimal tabii kiOdis ile de o hata kapatilabiliyor ustad
Mrb Arkadaşlar. umarım yanlış yerde konu açmamışımdır. Golf 7.5 comfortline 2017 aracımız var. yağmur ve far sensörü ilave yapıldı. vcds kodlama hakıında bilgi istiyorum. yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ederim.
hocam sağolun teşekkür. o videoyu izledim. oradaki araç golf 7 midline plus. Bizim araç golf 7.5 comfortline 2017. yani o raçtaki kodlamalar bizim araca malesef olmuyor. durum farklı.Hocam şu videoyu 16. dakikadan itibaren izleyerek kodlamayı yapabilirsiniz.
Hocam maalesef farlar/ışıklarla ilgili kodlamalarda yeterli bilgiye sahip değilim. O tarafları çok kurcalamadığım için yardımcı da olamıyorum maalesef. K.bakmayın başka bir arkadaş yardımcı olur umarım.@Recep Gül Hocam J farları kurcaladım. kodlamayla ilgili yardım eder misiniz? elimde obdeleven cihazı var..
hocam yani sizlik mi bir sıkıntı bende bunu yapmak istiyorum da ?Değerli Hocam;
Çekinmeye gerek yok. Etkilemez.
Deneyimle sabit.
Rain Closing'i açılan bir arkadaşımız araç yağmur yağınca camları kapatmak isteyince ve cam sıkışma emniyeti kapatamayınca arıza yaptı aracın içerisine de su girdi.
Serviste tüm arızalar " ücretsiz " giderildi. Arızanın kaynağını sanırım sıkışma emniyetindeki bir kısa devre olduğu anlaşılmıştı.