Bu konu ile ilgili bir çözüm yok mu peki ? Benimde aracım bu döşemeden geliyor açıkcası hic fark etmedim boyle bir sey olacağını. Artık ergo dönmek içinde cok gec ne gibi bir çözüm bulabiliriz ? En azından temizlik adına ?
Hocam Vinet çok amaçlı Genel temizleyicidir. Tam bir f/p ürünüdür detailing sitelerinin hepsinde mutlaka önerilir. Koltuk taban , tavan vb. tabi bunların kir yoğunluğuna göre sulandırılma oranları vardır. Mesela Tavana 1/10 , taban halılarına 1/5 sulandırılması tavsiye edilir.gdervisoglu dedi:@CMasteR vineti deri kısımlarada uygulayabilir miyim?
Aldım zaten bagajda Bende genel hali var..CMasteR dedi:Hocam Vinet çok amaçlı Genel temizleyicidir. Tam bir f/p ürünüdür detailing sitelerinin hepsinde mutlaka önerilir. Koltuk taban , tavan vb. tabi bunların kir yoğunluğuna göre sulandırılma oranları vardır. Mesela Tavana 1/10 , taban halılarına 1/5 sulandırılması tavsiye edilir.@CMasteR vineti deri kısımlarada uygulayabilir miyim?
Gelelim Deri konusuna atas vinet ile 1/10 sulandırarak gönül rahatlığı ile temizleyebilirsiniz. Son derecede memnun kalırsınız. daha sonrasında yine atas ürünü olan atas Rimpel kullanabilirsiniz deriyi yumuşatır ayrıca korur
Dipnot herkes meguiars sonax vb. ürünler diyebilir. Fakat atas ürünlerini araştırmanızı şiddetle tavsiye ederim. Son derecede kaliteli güvenilir ürünlerdir.
Peki bu kol dayamalar icin nasıl bir ölçek yapmak lazim. 1/10 ??CMasteR dedi:Hocam Vinet çok amaçlı Genel temizleyicidir. Tam bir f/p ürünüdür detailing sitelerinin hepsinde mutlaka önerilir. Koltuk taban , tavan vb. tabi bunların kir yoğunluğuna göre sulandırılma oranları vardır. Mesela Tavana 1/10 , taban halılarına 1/5 sulandırılması tavsiye edilir.@CMasteR vineti deri kısımlarada uygulayabilir miyim?
Gelelim Deri konusuna atas vinet ile 1/10 sulandırarak gönül rahatlığı ile temizleyebilirsiniz. Son derecede memnun kalırsınız. daha sonrasında yine atas ürünü olan atas Rimpel kullanabilirsiniz deriyi yumuşatır ayrıca korur
Dipnot herkes meguiars sonax vb. ürünler diyebilir. Fakat atas ürünlerini araştırmanızı şiddetle tavsiye ederim. Son derecede kaliteli güvenilir ürünlerdir.
Deri , kumaş koltuk. tavan kılıfı bunlar için 1/10 sulandırmanız yeterli olacaktır :'(mcanerol dedi:Peki bu kol dayamalar icin nasıl bir ölçek yapmak lazim. 1/10 ??Hocam Vinet çok amaçlı Genel temizleyicidir. Tam bir f/p ürünüdür detailing sitelerinin hepsinde mutlaka önerilir. Koltuk taban , tavan vb. tabi bunların kir yoğunluğuna göre sulandırılma oranları vardır. Mesela Tavana 1/10 , taban halılarına 1/5 sulandırılması tavsiye edilir.@CMasteR vineti deri kısımlarada uygulayabilir miyim?
mcanerol dedi:Peki bu kol dayamalar icin nasıl bir ölçek yapmak lazim. 1/10 ??Hocam Vinet çok amaçlı Genel temizleyicidir. Tam bir f/p ürünüdür detailing sitelerinin hepsinde mutlaka önerilir. Koltuk taban , tavan vb. tabi bunların kir yoğunluğuna göre sulandırılma oranları vardır. Mesela Tavana 1/10 , taban halılarına 1/5 sulandırılması tavsiye edilir.@CMasteR vineti deri kısımlarada uygulayabilir miyim?
Doğrudur ben konsantre ürün kullanıyorum işinize yaradıysa ne güzel :'(gdervisoglu dedi:Peki bu kol dayamalar icin nasıl bir ölçek yapmak lazim. 1/10 ??Hocam Vinet çok amaçlı Genel temizleyicidir. Tam bir f/p ürünüdür detailing sitelerinin hepsinde mutlaka önerilir. Koltuk taban , tavan vb. tabi bunların kir yoğunluğuna göre sulandırılma oranları vardır. Mesela Tavana 1/10 , taban halılarına 1/5 sulandırılması tavsiye edilir.@CMasteR vineti deri kısımlarada uygulayabilir miyim?
Ben bundan aldım. Sulandırmaya gerek yokmuş.. Dediğim gibi plastik kısımları hep bunla temizledim, çok memnunum..
@CMasteR