Güle güle kullanın. Bende kayan led stopları Almanyadan aldım montajını daha yaptırmadım. Montaj kolay mı ek kablo çekmek gerekir miDün uzun uğraşlar sonunda makyajlı kasanın led stopları taktım montaj vs kendim yaptım. @MSEsağolsun çok yardımcı oldu. Stopları ve soketleri yetkili servisten aldım. 4.000 TL'ye geldiler.
Ekli dosyayı görüntüle 18483
Hocam şimdilik Kablo olmadan sadece kodlama ile yaptım. Kablo olmadan tam düzgün olmaz. Birkaç haftaya kör nokta ve pla 3.0 taktıracam. Onlar takılırken bunun da tesisat çelilecek. Kaça aldınız oradan?Güle güle kullanın. Bende kayan led stopları Almanyadan aldım montajını daha yaptırmadım. Montaj kolay mı ek kablo çekmek gerekir mi
Anladım illaki kablo çekmek gerekir. 3200 e geldi Yusuf hocam.Hocam şimdilik Kablo olmadan sadece kodlama ile yaptım. Kablo olmadan tam düzgün olmaz. Birkaç haftaya kör nokta ve pla 3.0 taktıracam. Onlar takılırken bunun da tesisat çelilecek. Kaça aldınız oradan?
Güzelmiş hocam. Bir de Soket gerekecek 4 adet size. Ben doğuş otodan soketleri ile 4.000e aldım.Anladım illaki kablo çekmek gerekir. 3200 e geldi Yusuf hocam.
Hocam soketleride var.Retrofit set olarak satılıyor kutunun içinde geldi hepsiGüzelmiş hocam. Bir de Soket gerekecek 4 adet size. Ben doğuş otodan soketleri ile 4.000e aldım.
Hocam Kablo çıktı ama Soket ayrı aldım emin misiniz?Hocam soketleride var.Retrofit set olarak satılıyor kutunun içinde geldi hepsi