Arkadaşlar herkese hayırlı forumlar kazasız belasız günler evet aküm artık malesef dün son nefesini verdi artık marş dahi basmıyor Allahtan mahallede olduda yolda fln kalmadık şimdi arkadaşlar servisi aradım 780 TL + 120 TL İşcilikle 900 tl değiştiririz dedi markasını sordum ama bişey söylemediler x bi marka söyledi anlamadım bile fabrikasyonunu taksanız dedim o elimizde yok dedi gelmiyor artık onlar dedi bu 780 tl olan ekonomik bi akü dedi anlamadım bende internet üzerinden baktım
İyi bi marka olarak varta gördüm sanırım daha cok varta tercih ediliyor araç 1.2 TSİ Benzinli önce AGM Olana baktım onunda fiyatı 930 TL Küsüründe 12V 70 Ah 760V Fakat sanırım TSİ Motorlarda EFB kunllanıyorlar onunkida 599 TL Geliyor varta marka sizce serviste mi taktırsam iyi olur yoksa gidip Varta alıp biz mi taksat iyi olur + benim cıkan akümüde 100-120 TL Satacağımı varsayarsak
SONUÇ İNCİ EFB 12V 72ah AKÜ ALDIM 400 TL
İyi bi marka olarak varta gördüm sanırım daha cok varta tercih ediliyor araç 1.2 TSİ Benzinli önce AGM Olana baktım onunda fiyatı 930 TL Küsüründe 12V 70 Ah 760V Fakat sanırım TSİ Motorlarda EFB kunllanıyorlar onunkida 599 TL Geliyor varta marka sizce serviste mi taktırsam iyi olur yoksa gidip Varta alıp biz mi taksat iyi olur + benim cıkan akümüde 100-120 TL Satacağımı varsayarsak
SONUÇ İNCİ EFB 12V 72ah AKÜ ALDIM 400 TL
Moderatör tarafında düzenlendi: