Benim kapılar açılıyor inşallah açılmama gibi bişey yapmaz yanarız yoksaAkü tamamen biterse ve kumandadan kapılar açılmazsa kodlama gerekebilir
Servisten bunu öğrenirim 200₺ ödeyip)
Moderatör tarafında düzenlendi:
Benim kapılar açılıyor inşallah açılmama gibi bişey yapmaz yanarız yoksaAkü tamamen biterse ve kumandadan kapılar açılmazsa kodlama gerekebilir
Servisten bunu öğrenirim 200₺ ödeyip)
Açılır inşallah bakalım siparişi verdik@yusufacs Açılmazsa bile sürücü kapı kolunun yan parçası alttan anahtar ucu ile kaldırılıp manuel olarak anahtar ucu girişi çıkıyor oradan açabilirsiniz.
Hocam o şekilde yapınca soc %-- görünüyor bende malesef yüzde yerine.@mustafacagri hocam mk5 fsi aracım vardı tek marşla çalışırken birden çalıştıramamıştım 15 dk dörtlüden sonra.belki marşta gecikme ya da farların ve iç aydınlatmanın marş anında çok titremesi şarjın azaldığının göstergesi olabilir ve akünün üstünde bir nokta var yeşilse şarj yeterli kırmızı olunca azalıyor demektir, özellik açıksa kontağı yarım açıp km sıfırlamaya şarj gelene kadar basılı tutup yüzdesini öğrenebilirsiniz.
Aynen işte bende bundan taktırdım.Servis 2. Yılında garantiden değiştirdi,bedelsiz. Yine bitti ve varta akü taktırdım ağustos sonu gibi,çok memnunum, Tavsiye ederim. Bir gün sonra star stop filan düzeliyor,herşey normala dönüyor. Ben 500₺ ödemiştim.
Ekli dosyayı görüntüle 18117
Ekli dosyayı görüntüle 18118