Başlık 2018 tarihli ustad[mention=4691]Golfmk7[/mention] öncelikle hayırlı olsun. saydıklarınızla janttan çok lastikle alakalı olduğunu düşünüyorum. Bu arada dijonları kaça almak üzeresiniz?
UstadimKonuyu hortlatmış olacağım ama, sonradan Dijon jant takan arkadaşlarım yakıt ve konfor kaybına dair tecrübelerini paylaşabilir mi?
Hayirli olsun şimdiden[mention=11839]HONEY[/mention] Alacağım hayırlısıyla. Haftaya teslim alacağız kısmet olursa. En çok merakım konfor... Sakin kullanıcıyım.
Lastik ebatları nedir hocam?Jant, lastikleri aldım. Forumdan Aslan bey’in jantları bana 3600 tl’ ye kısmet oldu.
Bu arada benim 2019 Michelin Primacy 4 lastik ve Dover jantlarım da boşa çıktı. İlgilenen olursa verebilirim.
Hocam hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın, 15 inç'ten sonra dijon mu dover mi kararsızlığı yaşıyorum ben de uzun süredir. dover başta basit geliyordu hoşuma gitmiyordu ama baka baka beyaz araçta hoşuma gitmeye başladı dover için fiyat ne düşünüyorsünüz, kaç model araçtan çıkma, jantlarda çizik kaynak vb. var mı, bir de lastikler kaç km kadar kullanıldı bilgi alabilir miyim? özelden de yazabilirsiniz.Jant, lastikleri aldım. Forumdan Aslan bey’in jantları bana 3600 tl’ ye kısmet oldu.
Bu arada benim 2019 Michelin Primacy 4 lastik ve Dover jantlarım da boşa çıktı. İlgilenen olursa verebilirim.