Araç henüz 14bin km’de olduğu için belli olmasa da dikkatli dinleyici biraz var hocam.@AhmetCakmak hayırlı olsun hocam. aracınızın sağından solundan kapı döşemelerinden tirim sesleri gacır gucur diye tabir edilen sesler geliyor mu?
bunu sormamın amacı benimde bir zamanlar makyajlı qashqai ye geçme hevesim vardı ancak kullancılarından duyduğum kadarıyla bu seslerden muzdariptiler..
teşekkür ederim tekrar hayırlısı olmasını dilerim.Araç henüz 14bin km’de olduğu için belli olmasa da dikkatli dinleyici biraz var hocam.
Hocam ucuz bakım maliyetinden ziyade 2018 olması ve 10 bin km'de bir bakım olması maliyeti arttırdı fazlasıyla. Yoksa örneğin 2016-2017 bir 1.6 tdi A3 olsa bu kadar kasko çıkmayacağı gibi mtv'si de 2017 1.6 dizel için 300 lira uygun olacak. Aynı şekilde bakım masrafı da yıllık 15 bin km yaptığım için en fazla 1700 tl seviyesinde olacaktır. Yani Qashqai'ye yapılacak bu gereksiz maliyet en az 1-2 bin lira daha düşecek. Açıkçası yatırım amaçlı almıştık ve o yönden de iyi oldu.SUV segmentinde kalacak iseniz en ucuz bakım maliyeti ile binilebilecek Renault Kadjar sanırım (VW harici olacak ise ben tercih ederdim mesela). Renault harici başka marka bir SUV da benzer maliyetli olmayacak mı sizce?
Ülkede A3 ‘ün sedan versiyonu çok tercih ediliyor olsa da., Premium segmente geçip macaristan üretimi sedan yerine., almanya üretimi Sportback tercih ederdim..Hocam ucuz bakım maliyetinden ziyade 2018 olması ve 10 bin km'de bir bakım olması maliyeti arttırdı fazlasıyla. Yoksa örneğin 2016-2017 bir 1.6 tdi A3 olsa bu kadar kasko çıkmayacağı gibi mtv'si de 2017 1.6 dizel için 300 lira uygun olacak. Aynı şekilde bakım masrafı da yıllık 15 bin km yaptığım için en fazla 1700 tl seviyesinde olacaktır. Yani Qashqai'ye yapılacak bu gereksiz maliyet en az 1-2 bin lira daha düşecek. Açıkçası yatırım amaçlı almıştık ve o yönden de iyi oldu.
İşin özü, Renault parçalı araca binmek yerine A3 düşünüyorum. Bunlar dışında Arona'ya vs. baktım ama içime sinmedi. 2016-2017 dizel otomatik veya 2018 1.0 otomatik araçlara bakıyorum. Önerilerinize açığım.
Teşekkürler yorumunuz için hocam. Ben de zaten sedan araç düşünmüyorum. Olursa sportback olacak bakalım hayırlısı. Aslında Golf istiyorum bir yandan, ama A3’te anahtarsız çalıştırma standart olduğu için A3 Golf’ten daha makul geliyor gözüme.Ülkede A3 ‘ün sedan versiyonu çok tercih ediliyor olsa da., Premium segmente geçip macaristan üretimi sedan yerine., almanya üretimi Sportback tercih ederdim..
Sizinle bir aralar yine A3 muhabbeti yapmıştık hocam. Evet Dynamic koltukları olan A3 benim de gözüme hoş gelmiyor. Dediğiniz opsiyonlarda ve ekstra bir de adını bilmediğim kahverengi deri opsiyonlu bir araç var favorilerimde, benimde hoşuma gidiyor bu özellikler. Favorilerdeki araç satılmazsa hayırlısı diyelim bakalım.A3 dynamic koltuklarına para vermek? Bende öyle koltuk olsa evden battaniye yorgan kilim bi şekilde kamufle ederdim
Sedan alınacaksa ?arka koltukta yolculuk yapanlara F tipi daraltılı cezaevi konforu yaşatmak? (Sabahları Söğütlüçeşme halkalı metrobüs hattı daha ferah daha konforlu)
Bu nedenle!
Designline sportback mümkünse arka stoplar LED opsiyonlu bir araç mantıklı...
Ben olsam 1.0 TSI alırdım....