Dizel km yapan kullanacak demek bu. Şu devirde ticari harici dizel aracın çok bir mantığı yok. 10.000 km yapan dizel aldıysa boşa dizele alırken fazla para vermiş oluyor. 20-25 yapıyorsa 3 sene sonra satarsa çok güzel kaymağını yemiş oluyor. Örnek kiralama firmalarıMilletimiz az binildiği zaman araç yatmış dizelin hakkını verememiş diyor, çok binildiği zamanda 200 bini geçti çöp gözüyle bakıyor bu çelişkiyi kim açıklayacak bana
Eğer satarken dizel farkı olmasaydı haklıydınız ama zaten ödediğimiz farkı satarken geri alıyoruz. Ki çok kasmadan arada gazlayarak mersin ankara (rakım farkı 800 900 civarı +toros geçişi var rotada) 4.1 yaktım. Tsi dan bu tüketimi alabilir miydik?Dizel km yapan kullanacak demek bu. Şu devirde ticari harici dizel aracın çok bir mantığı yok. 10.000 km yapan dizel aldıysa boşa dizele alırken fazla para vermiş oluyor. 20-25 yapıyorsa 3 sene sonra satarsa çok güzel kaymağını yemiş oluyor. Örnek kiralama firmaları
Hocam bunun hesabını yüzlerce ve binlerce kez yaptık. Arada en az 10-15 bin tl fiyat farkı var. Satarken bu farkın hepsini kesinlikle alamıyorsunuz. 2. El Fiyatlarında en az 1.2 Motor değer kaybetti.Eğer satarken dizel farkı olmasaydı haklıydınız ama zaten ödediğimiz farkı satarken geri alıyoruz. Ki çok kasmadan arada gazlayarak mersin ankara (rakım farkı 800 900 civarı +toros geçişi var rotada) 4.1 yaktım. Tsi dan bu tüketimi alabilir miydik?