- İsim
- Ahmet
- Araç
- 2013 1.2 TSI Midline Plus Manuel
@forzaGilles 62 bin km idi. fren balataları değil baskı balata idi. Gözümün önünde değişti eski parça ile yenisi sürekli gözümün önünde idi. Markası sasch idi. Üzerinden çıkan ile aynısı.
Yağ olarak mobil 5.30 konmuştu. Ancak sonradan forumdan öğrendim castrol edge longlife konulmasının daha doğru olacağını.
Forum konusunu yağ eksiltmeden başka bir yöne doğru çevirdim farkında olmadan kusura bakmayın.
Değiştiler gözümün önünde o konuda şüphem yok. Aracın başından ayrılmadım. Ancak üzerinde sachs yazıp da yan sanayi veya sahte parça olabileceğini de forumdan okumuştum bir ara.Hocam muhtemelen baskı balata boşa değişti. Ya da değişti diyip para alıp hiçbirşey yapılmadı. Yağ olarak hangi yağ koyuldu. Bakım anında araç yanında mıydınız? Özel de bakım yapılırken çok dikkatli olmak lazım...
Yağ olarak mobil 5.30 konmuştu. Ancak sonradan forumdan öğrendim castrol edge longlife konulmasının daha doğru olacağını.
Forum konusunu yağ eksiltmeden başka bir yöne doğru çevirdim farkında olmadan kusura bakmayın.