Çok teşekkür ediyorum.@Culture33 Selamlar
Park edilmiş araç bilgilendirmesi çalışıyor.
Manevra fren desteğini dikkat etmediğim için bilemiyorum.
Çok teşekkür ediyorum.@Culture33 Selamlar
Alemsiniz valla bende dolar 3 tl iken almıştım, şartlar eşitHocam grupta 2018 kullanıcı yok ancak herkesin hem fikir olduğu birşey var 2018 şase araçlarda manevra fren desteği çalışıyor. Diğer soru için park edilmiş araç uyarısı da verir diyorlar ama iphone kullanamıyoruz artık fakirleştik diyorlar iphone zengin işi
Medya sisteminin görüntüsünü size mesaj ile yolladım, aynısı mı acaba.@Culture33 Selamlar
o zaman alanlar kullanmaya devam ama bozulup değiştirmek zorunda kalınca işler değişiyorAlemsiniz valla bende dolar 3 tl iken almıştım, şartlar eşit
Aman abi, Allah korusun 8-9 bin tl yi veremem. heleki bu zamanda ancak Nokia 5110 alırım heraldeo zaman alanlar kullanmaya devam ama bozulup değiştirmek zorunda kalınca işler değişiyor
Dilimi ısırdım merak etmeAman abi, Allah korusun 8-9 bin tl yi veremem. heleki bu zamanda ancak Nokia 5110 alırım heralde
Yapalım onu bi ara tatilleriniz bitince malumArkadaslar... İlk fırsatta tekrar buluşalım... Özellikle yapamadığımız " Bowling " buluşmasını gerçekleştirelim. Bir türlü nasip olmadı
Hepinize cok alıştım... Samimi dostum oldunuz. Göremedik mi özlüyoruz B)
Hepinize, ayrı ayrı teşekkür ederim.