Dış Depo Kapağı Sorunu

Aynı durumdayım aracı kilitle aç yapıyorum o zaman düzeliyor

Ben hiç bir şekilde açamadım, nasıl açılacağı konusunda fikri olan var mıdır?

Ben hiç bir şekilde açamadım, nasıl açılacağı konusunda fikri olan var mıdır?
Acamazsin sanirim kirmak lazim yada kumandadan aç kapa yaparken depo kapağına bastirip acmaya calisman lazim dönüp bırakırsa sansina açılır ama tekrar kapatma değişimini yaptırman lazim yada yağlayarak çözme benimki açık kalıyordu ben yağlayarak çözdüm ama kapalı kalmasi sıkıntı önce acmak gerek

Yenisini almak istemiyorsanız reçeteyi yazıyorum.

Kilit mekanizmasını nasıl söküldüğüne youtube'tan bakın. Kilit mekanizmasını çıkarın. Daha sonra motorun sağında ya da solunda kauçuk malzemeden bir yer var. Kauçuk yer manuel olarak kilit motorunu hareket ettiren anahtardır. Enjektöre wd40 çekin. İğne ucu ile kauçuk yeri delerek içeriye mercimek tanesi kadar sıkın. Daha sonra anahtarı yukarı aşağı 5-10 defa yukari aşağı yapın. Yerine montaj yapmadan test edin. Bu şekilde sorun kalmadı. Denendi onandı.

Kolay gelsin.
Herkese selam.

Son zamanlarda aracı kilitlerken depo kilidi ötmeye başladı. Kilitlemede herhangi bir sorun yoktu.
Bugün , daha önce çözümünü bulduğum , yukarıdaki alıntıladığım gibi tekrar aynı şekilde gerçekleştirdim. Ses gitti.
Araç kilit üretim yılı 2013. Değişime gerek kalmadan 10 seneyi aşkın kullanmışız, daha ne olsun.
Benzer durum yaşayan varsa deneyebilir.
Keyifli sürüşler dilerim.

Herkese selam.

Son zamanlarda aracı kilitlerken depo kilidi ötmeye başladı. Kilitlemede herhangi bir sorun yoktu.
Bugün , daha önce çözümünü bulduğum , yukarıdaki alıntıladığım gibi tekrar aynı şekilde gerçekleştirdim. Ses gitti.
Araç kilit üretim yılı 2013. Değişime gerek kalmadan 10 seneyi aşkın kullanmışız, daha ne olsun.
Benzer durum yaşayan varsa deneyebilir.
Keyifli sürüşler dilerim.
Maşallah hocam, rekor süre.
Açılmayıp kilitli kaldığında insanı çok zor durumda bırakıyor ama...
Aliexpressten alıp değişmiştim ben, siz de alıp yedekte tutabilirsiniz. İhtiyaç halinde hemen değişirsiniz.

Maşallah hocam, rekor süre.
Açılmayıp kilitli kaldığında insanı çok zor durumda bırakıyor ama...
Aliexpressten alıp değişmiştim ben, siz de alıp yedekte tutabilirsiniz. İhtiyaç halinde hemen değişirsiniz.
Gerekli testler yapıldı. Zamanında o açılmama durumunu yaşamıştım. Bozuk televizyona vurur gibi vurunca kendini salmıştı. Ayrıca audilerde olan manuel açma halkasına benzer bir ek yaptım. Gerektiğinden müdahale edilebilir.

Geri
Üst Alt