katılıyorum 12 eylüldeki fuarda ilk kez görülecek, ardından hemen satışa başlanacak avrupada. Türkiye'ye 2019'da gelir mi orası muamma bence. biraz da satış sayıları ile alakalı olacak bu durum.Haziranda üretiminin başlayacağı dediğiniz gibi kesin ama tanıtımı yüksek ihtimalle Eylül’de Frankfurt’ta olacak, Avrupa satışları yıl sonunda başlayacak. Ülkemize de çok geçmeden gelir, VW’lerin Türkiye’ye gelişi çok gecikmeli olmuyor.
Diğer fotoda bulanık olan kısımlar var sanki iyice incelemesinler göremesinler gibi farklı duruyor kaput zaten bombeyli duruyor aerodinamik konusunda böyle yapamazlar diye düşünüyorum birde solda ki far çok değişik duruyorBunlari ben de begendim ama henuz hangisi bilmiyoruz..
Siyah olanin cok garip durdugu kesin ama dikiz aynalari umarim oyle olmaz benim attiklarimdaki gibi olur en azindan..Diğer fotoda bulanık olan kısımlar var sanki iyice incelemesinler göremesinler gibi farklı duruyor kaput zaten bombeyli duruyor aerodinamik konusunda böyle yapamazlar diye düşünüyorum birde solda ki far çok değişik duruyor
Foto ve reklamlarda daha guzelller zira en yuksek donanimli modeller isik ve renk oyunlari ile sunuluyorlar. Showroom a da gidince mudurnu tavuk gibi bir seyle karsilasabiliyosunuz..Şimdiye kadarki fotoğrafların hiçbirini beğenmeyen birtek ben miyim? Eğer böyle olursa bizim 7 ve 7.5 lar efsane olur bana göre. Ama yine de canlı görmek lazım bilemedim
Merak etme yalnız değilsin., Motor kaputu aynı, A sütunu aynı, B sutunu aynı, kapılar aynı, aynalar aynı, (bu saydığım parçaları sök bire-bir Mk7 kasaya uyar)Şimdiye kadarki fotoğrafların hiçbirini beğenmeyen birtek ben miyim? Eğer böyle olursa bizim 7 ve 7.5 lar efsane olur bana göre. Ama yine de canlı görmek lazım bilemedim